Pomoc oko izrade diplomskog rada

doktorinho87

Početnik
Poruka
6
Pozdrav drage kolege. interesuje me ima li neko zainteresovan da me posavetuje, podeli iskustva, literaturu u oblasti Obnovljivih Izvora Energije. Za diplomski rad sam uzeo da radim projekat eko-kucu, kucu na solarnu energiju(u obzir dolazi samo fotoelektricno pretvaranje) . Dakle ako ima neko ideju kako i od cega bi trebalo poceti, sta bi sve trebao obuhvatiti unutar projekta neka pise svaka ideja je dobro dosla .

потражи књигу "насушно сунце" од проф. Бранка Лаловића. Мислим да би ти то била добра полазна тачка. Ту имаш графике, табеле, и гомилу других података на једном месту. Неке ствари су се можда измениле од тада (књига је писана средином 80-тих, па су у међувремену пронађени нови материјали, нове технологије фото-волтаичних постројења), али и даље сматрам да је одлична за упознавање са проблематиком.

потражи књигу "насушно сунце" од проф. Бранка Лаловића. Мислим да би ти то била добра полазна тачка. Ту имаш графике, табеле, и гомилу других података на једном месту. Неке ствари су се можда измениле од тада (књига је писана средином 80-тих, па су у међувремену пронађени нови материјали, нове технологије фото-волтаичних постројења), али и даље сматрам да је одлична за упознавање са проблематиком.
Uh, pa ti pravo u centar, svaka čast za preporučenu knjigu! Svaka čast!

Moracu da skocim danas do gradske biblioteke, mozda je tamo imaju!
Trazio sam na limundu i kupindu i drugim sajtovima za licitaciju medjutim nema ih u ponudi- bilo ih je ali su se rasprodale. Valjace mi za moju arhivu,cak iako mi ne bude koristila za diplomski jer mi je ta tema izuzetno interesantna. Ako se jos neko doseti neke knjige molim vas neka pise.
Hvala vam

Ma toliko li su pali nisko ovi studenti? Pa to je tragedija, šta oni misle, sutra će neko drugi da zarađuje za njih. Koliko je to bedno! UH!:dash::dontunderstand:

Mene više zanima zašto policija žmuri na takve stvari? Nisam siguran da li je to zakonski krivično delo, ali neću tolerisati takve stvari ovde u svakom slučaju. Jedno je pomoć oko izrade diplomskog/seminarskog, a drugo je prodaja gotovog. I da je legalno, nepošteno je prema onima koji to sami rade.

Sta bre da prostite, da ne kazem nesto gore...... Ko vama daje pravo da sudite o nekom koga niste ni videli ni culi???? KO je uopste pominjao bilo kakvo koriscenje tudjeg diplomskog ili seminarskog, lepo sam trazio pomoc ne gotov rad??? Ne znam da li ste procitali ili ste samo pretrcali preko moje teme!!!

Sta bre da prostite, da ne kazem nesto gore...... Ko vama daje pravo da sudite o nekom koga niste ni videli ni culi???? KO je uopste pominjao bilo kakvo koriscenje tudjeg diplomskog ili seminarskog, lepo sam trazio pomoc ne gotov rad??? Ne znam da li ste procitali ili ste samo pretrcali preko moje teme!!!

Ne radi se o tebi nego o postu koji sam obrisao. A post je bio reklama nekog sajta na kojem prodaju diplomske radove ;) I nije ni tvoj post nego drugog korisnika. Nemoj da se jediš. ;)

Poslednja izmena:
А да, ево је:
http://forum.krstarica.com/showthre...lomski-master-radovi..izrada-radova-i-prevodi!

Дакле, разумем да понеки семинарски може да се провуче непримећено. Ал` да неко пише дипломске и мастер радове уместо студената који иза њих треба да стоје, па ја се на то јежим. Да л` професори заиста толико не маре шта им пролази кроз факултете.

А да, ево је:
http://forum.krstarica.com/showthre...lomski-master-radovi..izrada-radova-i-prevodi!

Дакле, разумем да понеки семинарски може да се провуче непримећено. Ал` да неко пише дипломске и мастер радове уместо студената који иза њих треба да стоје, па ја се на то јежим. Да л` професори заиста толико не маре шта им пролази кроз факултете.

Čestitam na IEEE prvenstveno. ;)

Ako vidiš takve poruke, moja preporuka je da ih prijavljuješ po viđenju.

Back