POMOĆ OKO IZDAVANJA STANA

• Začetnik teme Začetnik teme igora
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

igora

Početnik
Poruka
8
Ćao,
može li mi neko pomoći u rešavanju mog problema, savetom ili preporukom.
A problem je sledeći:
Nasledio sam stan u Beogradu (to nije problem), ali ja trenutno ne živim u našoj zemlji (već duže vreme), a voleo bih da stan iznajmim.
Problem je što nemam poverenja u one koji su ostali tj u rodbinu, koja ima volju da pomogne ali samo ako se složim sa njihovim idejma.Ne bih da dodjem u neprijatnu situaciju, pa vas pitam postoji li neka agencija koja se bavi ne samo iznajmljivanjem (to svi rado uzimaju), već i brigom o stanu, plaćanju računa...Naravno voleo bih ako bi mogli da mi novac šalju na moj račun, mesečno ili kako se već dogovore sa zakupcem.
Meni je važno da znam da neko brine o mojoj nekretnini, a voleo bih da to bude neko ko se time ozbiljno bavi.
Hvala

Ima to kao varijanta, potpises ugovor i to se zove totalno izdavanje. To su meni nudili iz nekih agencija. Problem je samo u tome sto onda oni taj stan izdaju i na noc i bilo kome ko plati. Pa ako pristanes na to, oni se brinu oko svega, i racuna.

uh nama je ovo 6ti stan...tj meni
a meni i muzu treci
muka mi je vise od toga

a to sto znas popravke,to naucis hteo ne hteo kad su svi stanovi koji se izdaju u raspadu(kupatilo i prozori uglavnom :lol: ).....osim ako imas da pljunes bar 350 eu mesecno

Ćao,
može li mi neko pomoći u rešavanju mog problema, savetom ili preporukom.
A problem je sledeći:
Nasledio sam stan u Beogradu (to nije problem), ali ja trenutno ne živim u našoj zemlji (već duže vreme), a voleo bih da stan iznajmim.
Problem je što nemam poverenja u one koji su ostali tj u rodbinu, koja ima volju da pomogne ali samo ako se složim sa njihovim idejma.Ne bih da dodjem u neprijatnu situaciju, pa vas pitam postoji li neka agencija koja se bavi ne samo iznajmljivanjem (to svi rado uzimaju), već i brigom o stanu, plaćanju računa...Naravno voleo bih ako bi mogli da mi novac šalju na moj račun, mesečno ili kako se već dogovore sa zakupcem.
Meni je važno da znam da neko brine o mojoj nekretnini, a voleo bih da to bude neko ko se time ozbiljno bavi.
Hvala
tek sad shvatam zasto mene moj gazda toliko voli....em mu placam kiriju i sve racune kako treba,em brinem o stanu ma bas kao da je moj
od kad nije bio,ima godinu dana...kao da ga boli uvo

Voleo bih da potpisem ugovor i da u moje ime proveravaju stan,placaju racune i naravno vrse sitne opravke.
Uz duzno postovanje ne bih mogao tek tako da nekome izdam stan, a da mi on obeca da ce voditi racuna kao da je njegov.
Verujem da bi svako od Vas, ipak u ovoj situaciji vise voleo da neko treci bude posrednik.
Kao sto sam rekao rodbina je tu ali .... bolje je platiti 10-20% od kirije i biti gazda, nego imati osecaj da nekom nesto dugujes.
Jedan poznanik je pomonjao, da je koristio usluge takve agencije i da je bio odusevljen, ali on je po pola godine u Africi, pa ne znam kad cu uspeti da saznam njihovo ime.
Mene tada to nije interesovalo:dash:, ali znam da su u Beogradu.

problem jeste skakljiv, ali nije neresiv... ja bih volela da imam stan u beogradu pa da imam ovakav problem :)
ako vec ne prolazi ideja da resis ovo sa rodbinom, onda stvarno najbolje resenje jeste neka profi agencija... ono sto
ti ja mogu preporuciti je BeoAssistant... oni su vrlo profi...ja, istini za volju, nisam ovu vrstu usluge koristila kod njih, ali
mi resavaju par drugih stvari u zivotu ( i ja zivim preko pa imam slicne muke)... i vrlo sam zadovoljna...
videla sam da imaju u ponudi i nesto otprilike ovako sto tebi treba pa baci pogled, mozda resis problem
http://www.beoassistant.com/Visit-Belgrade-and-Serbia/Servisi-za-Dijasporu.php

Back