Pomoc oko fakulteta

alien_r

Početnik
Poruka
2
U osnovnoj skoli sam bio vukovac i vrlo motivisan za ucenje,medjutim u srednjoj skoli (medicinska-farmaceutski smer) sam izgubio volju pomalo me ponelo i drustvo i zapustio sam skolu (prolazio sam koliko da prodjem,uspeh dobar).Doslo je vreme kad treba da se odlucuje za fakultet i shvatio sam da ne bih zeleo da ostanem na srednjoj skoli i da bih hteo da zavrsim neki fakultet.Posto sam u srednjoj bio los ucenik ne znam koji bi fakultet mogao da upisem.

Fakultet se ne bira na forumu, najbitnije je da ti odlučiš čime želiš da se baviš, u skladu sa ocenama i mogućnostima. Ima mnogo fakulteta koji ne zahtevaju previše visoke ocene za upis, ali su oni po pravilu teži za studiranje. (fizika, tehnološki, geologija, itd.)

Mada je pitanje šta je danas uopšte teško za studiranje.

U osnovnoj skoli sam bio vukovac i vrlo motivisan za ucenje,medjutim u srednjoj skoli (medicinska-farmaceutski smer) sam izgubio volju pomalo me ponelo i drustvo i zapustio sam skolu (prolazio sam koliko da prodjem,uspeh dobar).Doslo je vreme kad treba da se odlucuje za fakultet i shvatio sam da ne bih zeleo da ostanem na srednjoj skoli i da bih hteo da zavrsim neki fakultet.Posto sam u srednjoj bio los ucenik ne znam koji bi fakultet mogao da upisem.
Upisi bilo koji koji ces posle moci da unovci napolju. Zaobidji ekonomska I menadzerske fakultet, istoriju, jezike, geografiju...

ako upises neki samo da bi ga upisao zavrsices kao i u srednjoj skoli..neces ga uciti jer te nece interesovati
napisi ovde koja imas interesovanja pa na osnovu toga da vidimo sta je najbolje , odnosno gde mozes da se provuces i sa slabijim prosekom iz skole ..ali znaj da sa takvim uspehom prijemni moras dobro da spremis i uradis

Imaš dobru srednju školu.Moja poznanica je posle farmaceutske srednje završila poljoprivredni - tehnolog hrane biljnog porekla i nije našla posao u struci sa faksom i radi u apoteci. Druga je isto tako (posle farmaceutske) otišla na poljoprivredni, ali završila za zaštitara biljaka i radi u struci

Back