xoxogirl
Početnik
- Poruka
- 44
Idem u srednju školu, mada ne znam koliko je to bitno. Od kada znam za sebe imala sam neki strah od zubara, ako išta mrzim to je da ih posećujem. Idem samo kad moram! Pre neki dan sam dobila užasan bol u zubu i odlučila sam da odem kod zubara (opet zato što sam morala). Od ranog detinjstva mi sve u vezi zubara smeta, i ona njihova ordinacija, oni odvratni mirisi, oni njihovi instrumenti, i sami zubari-bez obzira da li ih znam ili prvi put vidim mrzim ih. Uvek paničim iako znam da ne treba. Nemam nikakve druge fobije, skoro nikad ne paničim ali kad odem kod zubara ako ne odmah onda posle nekod vremena se uspanićim. Evo danas sam bila kod neke zubarke, sve je bilo ok popravila mi zub za 20 min -.- ali kad je bila pri kraju ja sam počela da paničim. Ona je završila, videla je da sam se uspaničila i rekla sam joj da paničim samo što se zubara tiče. Onda je ona da bi me malo rashladila uzela ono njihovo (nemam pojma šta je tako da izvinite na rečniku) iz čega "izlazi vazduh" meni je to strašno zasmetalo i onda je rekla da je "to meni nešto psihički". Da li je ovo normalno, bar moja reakcija???? Meni posle nekog vremena u ordinaciji uvek bude muka, nikad ne paničim ili ne znam ni ja kako da se izrazim ali kod zubara -.- -.- Jednostavno mi je onaj njohov vazduh zasmetao