- Poruka
- 1.100
Nisi pazljivo pratila fabulu radnjeBalkanski Crnjanski bio je samo za Velebita. Svakako da barem Crnjanskog necu nazivati balkanskim piscem
Nego kad si vec na vezi , a imas tacne predstave ko je ciji pisac, kako ja da nazovem Miljenka Jergovica? Hrvatski, srpski ili ipak jugoslovenski?
Kad ukuckam u nemacki google Jergovica dobijem da je on bosanski pisac koji pise hrvatskim jezikom
@Tema
Pa vidis da nije bas mnogo dobro jer odgovor nemamo.
Zasto se neko ( mene mrzi, ali evo Velebit je mlad i perspektivan , revolucionaran) ne obrati mailom ili kakogod casnoj i cestitoj SANU
i od njih zatrazi i zvanicno odgovor na ovu nedoumicu?
Sigurna sam da oni pojma nemaju i da postoje forumi, tek od njih niko nije citao Cosica, oni prate vise ciljeve, kao i onaj Ljusic kome je krkanje i
maznjavanje love bilo glavna preokupacija.
Ko zna, mozda cu ih bas ja pitati samo da nadjem ko je sada preCednik ( ili je to generaln sekretar??![]()
Управо у томе и јесте поента. Мада, што се мене тиче, ти га можеш називати чијим год.
И Миљенка Јерговића ћеш већ знати како да назовеш, твоје представе су ипак јасније од мојих.

Зар ти то што нико не успева да пронађе тражени цитат (уопште, не на овом форуму) није довољан одговор?