ivanamrvica
Početnik
- Poruka
- 7
hvala vam...vi ste izgleda jedini ko me razume..ostali samo osudjuju..jako mi je zao sto je tako...nikog ne prisiljavam da mi nesto da,nego sam samo zamolila ako neko zeli...vama svaka cast..
sve najbolje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo def pise sali salomon yioimova zena,sve ovo natrucano samo ima veze s tim da se napravis dobar roditelj,second hand odeca je i tvoja isto kao i ona koja se u toj radnji kupuje mozgu!!!i posto ste tako pametni,i svi nasledjuju od pre 30 god odecu,kako opstaju sve radnje sa novom garderobom za decu?!!!
prajslesa radnje sa odecom za decu opstaju zbog takvih kao ti koji u njima ne kupuju
nije besplatna posto je od njega nece dobiti,ili ce dati da bi se pohvalio,bar ovde ispasti u pravu,nisi pratila na casu mico,od njegovog licnog obracanja meni se ne radi o pomoci majci i deci vec klasicnom spinovanju i hejtu,primer:ako se ti oblacis tamo drugi imaju malo vise samopostovanja,dakle negde tamo je druga ruka gora od njegove druge ruke,jer je on aman,forumas
nego mico posto su trojke u pitanju,i treba da se isto oblace,kako taj problem resiti![]()
nego mico posto su trojke u pitanju,i treba da se isto oblace,kako taj problem resiti[/COLOR]
ne ja ne vidim da je problem sto se mesam i da je ovo bio los savet,al bi ti da upakujes u krajnost i trazis ko zenturaca podrsku,sad si i broj nabavio,i pomoci ces satro,molim te slikaj sve pohvali se,reci postavljacici da dodje ovde i napise da kupovina nije opcija i da sam pogresio, mama<33da tebe nema pisao bih peticiju da te izmisle !
sta bre serres covece da li si prvi poceo da njaske da kupi? jesi.
da kupi znaci da da neke pare a ne da je blam da nosi nesto iz bilo koje radnje.
ja imam par stvari iz sekndhend radnje ako te bas zanima.
problem tvoje glave covece je sto si kao margarin u sve se mesas !
pocev od tema za koje imas neko predznanje do tema gde si tupadzija na kub (ali niko da ti kaze da se ne vredjas)
blam me bre da ti sve crtam majke mi...
a sad posto imam tel zene kojoj treba pomoc odoh sa teme
p.s. i brze bolje se usri da mi nesto odgovoris da tvoja bude poslednja
naravno,posebno forumasi nisu,pfffpa Dzordzi, nisu svi u tom fazonu
a i sta ako su dve devojcice i decak ili obrnuto,nece valjda decak da nosi haljinicu?
- - - - - - - - - -
u prvi deo posta necu da ulazim
vas dvojica se cerupate bez veze,ne mesam se
- - - - - - - - - -
totalno bez razloga ste krenuli raspravu
ovo je tema gde buduca mama trojki trazi garderobu i opremu za tri bebe
i to je to
nema sta diskutovati o tome
sta moze i mora kupice,sta ne moze i ne mora, dobice ili je vec dobila i to je to
ja ima dosta stvari i videcu sa drugaricom
posto jos jedna drugarica ima neke stvari,tako da ce tu biti vise nego sto ce njoj trebati za jednu bebu
kad budem znala sta imamo itd ja cu se javiti
samo kad bi mama ovde rekla kad je otprilike termin, da znam
mada sa trojkama ne bude do termina al cisto odprilike...
da znam dal da pozurim