pomoc mami...

vec sam pisala na ovu temu evo opet...zamolila bih sve dobre ljude koji imaju bebi garderobu,opremu ,igracke,sve ono sto su vasa deca prerasla a nije vam vise potrebno da mi poklone...ocekujemo trojke..dve devojcice i decaka...:) ko je voljan da pomogne neka mi se javi na telefon 0631901017.hvala unapred

ovo def pise sali salomon yioimova zena,sve ovo natrucano samo ima veze s tim da se napravis dobar roditelj,second hand odeca je i tvoja isto kao i ona koja se u toj radnji kupuje mozgu!!!i posto ste tako pametni,i svi nasledjuju od pre 30 god odecu,kako opstaju sve radnje sa novom garderobom za decu?!!!

pise yioim licno PATOFNA MUZ PUZ i ponosni tata dve smizle...
i sad cu da te naucim ono sto ne znas djole
tri bebe x benkica x tri puta dnevno mininum = 9x100din = 900
pa dok se presvuku bar 3x3x3= 2700din samo benkice !
pelene 1 pak na tri bebe velicina 1 (kec) trajace maksimalno 5 dana
mesec 30 dana / 5 = 6 x 1490 ako i nadje po ovoj ceni = 8760din
dakle najnuznije mesecno za tri bebirona je 100e!!!
a nisam pomenuo ni majicice, bodice carapice kapice .... i hiljadu drugih NEOPHODNIH STVARI

dakle nije samo idi u seknd hend i kupi za 100din jer za troje bebirona je odmah 100 puta 15 u cugu.

citaj nauci nesto ne prozivaj ciji sam muz to nije tema i obavezno da poslusas pesmu grupe SUNSHINE *Zavidan*

p.s. postavljacica teme neka i javno ako nece na pp trazi sta joj jos nedostaje da proverim sa mojim :heart: sta moze da se iskoristi i da nije istroseno
p.p.s. djole a sve sto treba bebironima PRERASTU za tri meseca pa ti racunaj 100din kako nije nista

- - - - - - - - - -

a radnje sa odecom za decu opstaju zbog takvih kao ti koji u njima ne kupuju

tako sam i mislio tatica bi da se pofali<333,i dalje ne vidim gde je problem u mom komentaru i tvojim insinuacijama, da je tvoja second hand garderoba iznad second hand robe iz second hand radnji,takodje odgovori kako opstaju radnje sa decjom garderobom koje prodaju nove kolekcije i ko to kupuje ako svi nasledjuju i sheruju

- - - - - - - - - -

a radnje sa odecom za decu opstaju zbog takvih kao ti koji u njima ne kupuju
prajsles

sa svojih 130.000 postova za mene si MEGA CAR

i ne mogu da se ne upitam kako to da covek koji je za mene genije trazi da mu pojasnim proste zivotne stvari?
lupaj glavom necu da ti kazem kako te radnje opstaju...

laku noc djordje

setih se 6e brzine,hvali se marko sa fabrikama kobasice,arbajt arbajt,i dodje zoran pokaza sliku dece,to je pozitivno jos,al ovo kao nije dovoljno sto imas i da zracis srecom nego ajd da pomenemo 5x 130 000 postova necije dangube,stvarno brate sta se s tobom desilo nije ni smesno

nije iznad nego je besplatna a u radnjama nije besplatna

u pitanju su tri bebe
nesto ce sigurno morati i da kupe a gde ce kupiti, to nije nasa stvar
ali sve sto ne moraju da kupe, zasto bi kupili?

nije besplatna posto je od njega nece dobiti,ili ce dati da bi se pohvalio,bar ovde ispasti u pravu,nisi pratila na casu mico,od njegovog licnog obracanja meni se ne radi o pomoci majci i deci vec klasicnom spinovanju i hejtu,primer:ako se ti oblacis tamo drugi imaju malo vise samopostovanja,dakle negde tamo je druga ruka gora od njegove druge ruke,jer je on aman,forumas
nego mico posto su trojke u pitanju,i treba da se isto oblace,kako taj problem resiti:sad2:

nije besplatna posto je od njega nece dobiti,ili ce dati da bi se pohvalio,bar ovde ispasti u pravu,nisi pratila na casu mico,od njegovog licnog obracanja meni se ne radi o pomoci majci i deci vec klasicnom spinovanju i hejtu,primer:ako se ti oblacis tamo drugi imaju malo vise samopostovanja,dakle negde tamo je druga ruka gora od njegove druge ruke,jer je on aman,forumas
nego mico posto su trojke u pitanju,i treba da se isto oblace,kako taj problem resiti:sad2:

da tebe nema pisao bih peticiju da te izmisle !

sta bre serres covece da li si prvi poceo da njaske da kupi? jesi.
da kupi znaci da da neke pare a ne da je blam da nosi nesto iz bilo koje radnje.
ja imam par stvari iz sekndhend radnje ako te bas zanima.

problem tvoje glave covece je sto si kao margarin u sve se mesas !
pocev od tema za koje imas neko predznanje do tema gde si tupadzija na kub (ali niko da ti kaze da se ne vredjas)

blam me bre da ti sve crtam majke mi...

a sad posto imam tel zene kojoj treba pomoc odoh sa teme

p.s. i brze bolje se usri da mi nesto odgovoris da tvoja bude poslednja

[/COLOR]

pa Dzordzi, nisu svi u tom fazonu
a i sta ako su dve devojcice i decak ili obrnuto,nece valjda decak da nosi haljinicu? :lol:

- - - - - - - - - -

u prvi deo posta necu da ulazim
vas dvojica se cerupate bez veze,ne mesam se

- - - - - - - - - -

totalno bez razloga ste krenuli raspravu
ovo je tema gde buduca mama trojki trazi garderobu i opremu za tri bebe
i to je to
nema sta diskutovati o tome
sta moze i mora kupice,sta ne moze i ne mora, dobice ili je vec dobila i to je to
ja ima dosta stvari i videcu sa drugaricom
posto jos jedna drugarica ima neke stvari,tako da ce tu biti vise nego sto ce njoj trebati za jednu bebu
kad budem znala sta imamo itd ja cu se javiti
samo kad bi mama ovde rekla kad je otprilike termin, da znam
mada sa trojkama ne bude do termina al cisto odprilike...
da znam dal da pozurim

da tebe nema pisao bih peticiju da te izmisle !

sta bre serres covece da li si prvi poceo da njaske da kupi? jesi.
da kupi znaci da da neke pare a ne da je blam da nosi nesto iz bilo koje radnje.
ja imam par stvari iz sekndhend radnje ako te bas zanima.

problem tvoje glave covece je sto si kao margarin u sve se mesas !
pocev od tema za koje imas neko predznanje do tema gde si tupadzija na kub (ali niko da ti kaze da se ne vredjas)

blam me bre da ti sve crtam majke mi...

a sad posto imam tel zene kojoj treba pomoc odoh sa teme

p.s. i brze bolje se usri da mi nesto odgovoris da tvoja bude poslednja
ne ja ne vidim da je problem sto se mesam i da je ovo bio los savet,al bi ti da upakujes u krajnost i trazis ko zenturaca podrsku,sad si i broj nabavio,i pomoci ces satro,molim te slikaj sve pohvali se,reci postavljacici da dodje ovde i napise da kupovina nije opcija i da sam pogresio, mama<33

- - - - - - - - - -

pa Dzordzi, nisu svi u tom fazonu
a i sta ako su dve devojcice i decak ili obrnuto,nece valjda decak da nosi haljinicu? :lol:

- - - - - - - - - -

u prvi deo posta necu da ulazim
vas dvojica se cerupate bez veze,ne mesam se

- - - - - - - - - -

totalno bez razloga ste krenuli raspravu
ovo je tema gde buduca mama trojki trazi garderobu i opremu za tri bebe
i to je to
nema sta diskutovati o tome
sta moze i mora kupice,sta ne moze i ne mora, dobice ili je vec dobila i to je to
ja ima dosta stvari i videcu sa drugaricom
posto jos jedna drugarica ima neke stvari,tako da ce tu biti vise nego sto ce njoj trebati za jednu bebu
kad budem znala sta imamo itd ja cu se javiti
samo kad bi mama ovde rekla kad je otprilike termin, da znam
mada sa trojkama ne bude do termina al cisto odprilike...
da znam dal da pozurim
naravno,posebno forumasi nisu,pfff:lol:

Back