Pomoc kod kupovine BMW 3 serije?

Nije problem što lažu za kilometražu već što varaju za veliki servis - e to je po meni najveći kriminal - motor zakuca.

Isto ko što srbenda fiksira sedmicu na lotou kao veliko rešenje svih svojih problema tako misli da je ubo džek pot baš on jedan u milion da je kupio auto od bake sa kraćom nogom koja je pred prodaju odradila veliki servis i zamenila plivajući zamajac za svaki slučaj. To je magnet za glupu boraniju koja inače nije uopšte planirala da održava auto.

Kako nije problem za varanje kilometraze?
Po meni je to problem ali je takodje problem kupca koji nagura kilometre i onda vrati i sam da bi lakse prodao auto.
Ja sam sinoc dobio onaj crni BMW 320d 2012 i odlican je auto a samo sam cekao prvo paljenje ujutro da cujem da li se cuje lanac i tu je prosao test jer se ni naslutio nije sto znaci da je zamenjen. U voznji maksimalno utegnut,od opreme sve radi,ne dimi nazad a cev auspuha suva i cista bez garezi sto znaci da je sagorevanje kako treba da bude a i da su tu DPF i katalizator.
Cim sam krenuo osetio sam koliko je to dobar brend jer i posle toliko kilometara nema nikakvih cvrcaka ili nepravilnosti u voznji.

Ma nije problem kilometraža već servisi koji nisu urađeni a laže se sa falsifikovanom servisnom knjižicom koja košta 20 evra. I onda neka ovca sedne u auto i eksplodira mu motor. To je meni veći zločin nego da se krš iz uvoza stalno nešto kvari što je i normalno kada su prešli pola miliona kilometara.

Što bi bacao ulje na meraču, sipa se gušće mineralno ulje i doda neki aditiv motor bude ko nov. Kažem jedini siguran način kupovine automobila iz uvoza da te ne prevare preprodavci je da odeš u zemlju odakle je uvežen i proveriš kilometražu pa po povratku izmeriš kompresiju. Posle kupovine obavezno veliki servis da se odradi iako se preprodavac kleo u decu i ženu.

Pozdrav,

Koje biste rekli da su uobicajne mane a koje uobicajnw prednosti kod ovog modela ?
A sta biste konkretno rekli za sam auto iz oglasa?
Link oglasa koji me interesuje:
http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/17058268/bmw-318-bmw-318i

suvise lepo da ne bi bilo istinito :D

kada sam kupovao svoj auto, ford C-Max, bio je najskuplji u oglasima ALI nije mi zao, jer me je prodavac "jurio" da ga isproveravam.
i sve je bilo kao sto mi je pricao.

samo proveri lepo sve kod ljudi kojima Ti verujes i onda ako volis BMW-e ovaj je prava bombonica...

Srecno sa kupovinom

Što bi bacao ulje na meraču, sipa se gušće mineralno ulje i doda neki aditiv motor bude ko nov. Kažem jedini siguran način kupovine automobila iz uvoza da te ne prevare preprodavci je da odeš u zemlju odakle je uvežen i proveriš kilometražu pa po povratku izmeriš kompresiju. Posle kupovine obavezno veliki servis da se odradi iako se preprodavac kleo u decu i ženu.
Hehe koje ulje I koji aditiv ti to moze sakriti :lol:

Back