Pomoc kod kafemata

• Začetnik teme Začetnik teme vikkv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

vikkv

Početnik
Poruka
11
Kupio sam pre par meseci kafemat Oceoplan nobile ws60, radi super, melje kafu extra i isto tako extra pravi espreso, capucino i ostalo, ali sve to radi tako sto samelje kafu u zrnu pa napravi kafu, e sad kupio sam neku espreso kafu u Italiji, ali mlevenu i posto aparat ima tu mogucnost pokusao sam nekoliko puta da skuvam ali ne ide, to jest ne umem 🤔
Da li je neko imao susteta sa ovim ili slicnom kafematom?

A si probao da ga ukljucis u struju?
Nema veze samelji mi jednu kafu u zrnu i skuvaj. I ne diraj nista. Dolazim ja da pogledam to. Ja sam majstor.

Pa on da je teo majstoru da skuva kafu ne bi pitao na Krstarici.

To ko ovi - "sjebo sam kompjuter, aj mi namestite onlajn"

Za krečenje gajbe i za popravku kola već plate a i to mora preko one fore "ja čuo ima jeftiniji dole iza Tutina"

sto si taki:garavisokak:

mozda je slican mom, da bacim pogled
89B2E3CB-89AE-4210-8E15-1ACBB9920E52.jpeg
98932121-06AE-4F7A-9FE8-6711F802AC70.jpeg

Prvo donje dugme je za odredjivanje jacine kafe, srednje za biranje programa i trece za odredjivanje velicine skuvane kafe, OK je za potvrdu i pocetak kuvanja, a M je podesavanje. Kompletno uputstvo je plasticna knjizica i nalazi se sa zadnje strane aparata i naravno na francuskom jer se verovatno proizvodi u francuskom kantonu u CH
Sva ostala kuvanja kafa sam savladao i sa velicinom pene i kolicinom kafe i mleka ali sve to ide sa kafom u zrnu, dok sa mlevenom nisam uspeo nista 🤔

A jel si siguran da može sa mlevenom?
I ako nemaš nikog da zna francuski, što ne iskucaš to u Google prevodilac, pa da bar otprilike vidiš šta piše?
Pa skoro sam siguran da moze, jer cim postoji mesto za sipanje mlevene kafe i ikonica za kuvanje iste onda je najlogicnije da moze, a i prodavac mi je to rekao kad sam kupovao ali u tom momentu nisam mislio da ce mi to praviti problem

Kupio sam pre par meseci kafemat Oceoplan nobile ws60, radi super, melje kafu extra i isto tako extra pravi espreso, capucino i ostalo, ali sve to radi tako sto samelje kafu u zrnu pa napravi kafu, e sad kupio sam neku espreso kafu u Italiji, ali mlevenu i posto aparat ima tu mogucnost pokusao sam nekoliko puta da skuvam ali ne ide, to jest ne umem 🤔
Da li je neko imao susteta sa ovim ili slicnom kafematom?
Pozdrav. Da li si imao ikad problem da ti ne baca kavu naprijed? Meni je sve poceo bacati dolje u posudu od soca. A redovito ga cistim i pazim. Gdje ti mogu poslati video? Ako mozes poslati broj telefona pa da se cujemo nekako.

Back