Heisenberg
Početnik
- Poruka
- 8
Zdravo, juce sam poslao jednom coveku DDR2 RAM memorija koja je za servere (ECC) svako ko kupuje to veoma dobro zna sta je i tako dalje. I danas ujutru on me zove i kaze da sam mu uvalio DDR RAM (ima razlike medju ddr2 i ddr) i pocinje da se dere, sta bre jesi normalan ti, hoces da zovem policiju, javicu policiji ovo i tako dalje i mene uhvatila panika, ja sam upoznat sa tim stvarima li mozda ako zeli da zove policiju, mozda je on u pravu, mozda nesto sam pogresio i sam ga zajebao i me uhvatila panika i ja mu kazem da se smiri nikada nisam nikoga varao i tako dalje i da je vrati i ja sve placam. Mislio sam da sam se totalno zajebao oko svega i da sam nesto pogresio i poceo da trazim info po forumima slao slike ljudima da vide dali je stvarno DDR2 i svi su mi rekli da je, i on se je sto posto zajebao mozda je mislio da ce da mu radi ta serverska memorija na obican kompjuter i sada kada je video da ne radi me je napao samo da bi vratio pare sebi. I su u pravu, mislim da je to uradio a ja posto sam castan covek i sam se uplasio sam prihvatio opet da mi je posalje nazad i ja da platim sve.
Pustio sam je za 1200 i on je platio negde oko 1400, sada mi je vraca za 1450 i ja da platim postarinu, znaci izacice mi oko 1700, danas je poslao on nazad. Sta da radim? Ljudi mi kazu da ne moram da je uzimam, jer ne krsim nikakva prava ja ako ne prihvatim da je otkupim opet, on se je zajebao to je njegova greska ne moram ja da placam za njegove greske. Jel treba da je podignem opet i kako da mu je vratim nazad? Ja ne zelim vise da je uzimam zato sto sam 100% siguran da je nece prihvatiti posle, jer sam u pravu. Ali sta ako zove policiju? Kaze mi da cu biti na novinama da se ne zajebavam i da ce me tuziti, i ne znam kakva su moja prava, ja sam svoje odradio, memorija 100% je to sto sam napisao 10ljudi su to potvrdili i 100% radi i on je vec poslao nazad na moju adresu. Ne zelim nikakve probleme zato me posavetujte sta da uradim? Da je uzmem li opet i onda ja da pocnem da ga plasim da cu da ga tuzim, ali mi kazu da policija mi nece pomoci za takve sitnice i da ne mogu ni na koji nacin ja posle da ga nateram da uzme memoriju zato, za sada sve drzim pod kontrolom. Kakve probleme mogu sebi da stvorim ako ne uzmem opet ram memorija?
Hvala vam unapred
Pustio sam je za 1200 i on je platio negde oko 1400, sada mi je vraca za 1450 i ja da platim postarinu, znaci izacice mi oko 1700, danas je poslao on nazad. Sta da radim? Ljudi mi kazu da ne moram da je uzimam, jer ne krsim nikakva prava ja ako ne prihvatim da je otkupim opet, on se je zajebao to je njegova greska ne moram ja da placam za njegove greske. Jel treba da je podignem opet i kako da mu je vratim nazad? Ja ne zelim vise da je uzimam zato sto sam 100% siguran da je nece prihvatiti posle, jer sam u pravu. Ali sta ako zove policiju? Kaze mi da cu biti na novinama da se ne zajebavam i da ce me tuziti, i ne znam kakva su moja prava, ja sam svoje odradio, memorija 100% je to sto sam napisao 10ljudi su to potvrdili i 100% radi i on je vec poslao nazad na moju adresu. Ne zelim nikakve probleme zato me posavetujte sta da uradim? Da je uzmem li opet i onda ja da pocnem da ga plasim da cu da ga tuzim, ali mi kazu da policija mi nece pomoci za takve sitnice i da ne mogu ni na koji nacin ja posle da ga nateram da uzme memoriju zato, za sada sve drzim pod kontrolom. Kakve probleme mogu sebi da stvorim ako ne uzmem opet ram memorija?
Hvala vam unapred