Помоћ јапанском народу

nenadk15

Zainteresovan član
Poruka
106
Жао ми је што се катастрофа десила јапанском народу. Можда има и неке користи за нас Србе од тога. Само наша влада треба да предузме одређене кораке у складу са законом и прописима наше нам правне државе и то:
1. да позовемо јапански народ да се пресели код нас у Србију и да уместо нас ради а ми ће мо да газдујемо и крчмимо њихов рад,
2. ми ћемо да им обезбедимо инфраструктуру (значи ништа) а они ће да обезбеде остало (значи све),
3. Јапанци треба још више да раде у новој њиховој домовини, јер ми имамо пуно службених црних мерцедеса који треба да се напоје са горивом а поготову у дане викенда када су потребни за приватне сврхе

Све остале ставке могу и накнадно у току њиховог рада да се допуњавају а да све буде у складу са законом и прописима наше нам правне државе

Живели нам браћо Јапанци!

Жао ми је што се катастрофа десила јапанском народу. Можда има и неке користи за нас Србе од тога. Само наша влада треба да предузме одређене кораке у складу са законом и прописима наше нам правне државе и то:
1. да позовемо јапански народ да се пресели код нас у Србију и да уместо нас ради а ми ће мо да газдујемо и крчмимо њихов рад,
2. ми ћемо да им обезбедимо инфраструктуру (значи ништа) а они ће да обезбеде остало (значи све),
3. Јапанци треба још више да раде у новој њиховој домовини, јер ми имамо пуно службених црних мерцедеса који треба да се напоје са горивом а поготову у дане викенда када су потребни за приватне сврхе

Све остале ставке могу и накнадно у току њиховог рада да се допуњавају а да све буде у складу са законом и прописима наше нам правне државе

Живели нам браћо Јапанци!
Dobra ironija.A nije da srbi neće da rade nego je rad obezvređen a niko neće da navikao na kolko tolko normalan život postane rob nekog tajkuna:cool:

У данашњем (20.03.2011. год.) дневном листу АЛО, на задњој страни листа, у чланку под називом ''Јапанцима нудили посао у Сибиру'' пише да руски председник Медведев нуди посао јапанском народу да ради у мање насељеним подручјима у Сибиру и Далеком истоку.
На страни 5 у стрипу ''Коридор до неба'' опет се спомиње јапански народ и њихово ангажовање....

Ја писао још 13.03.2011. год. да јапанци дођу код нас да раде......

Да ли ја можда имам неке предиспозиције да будем политичар ове наше правне државе?
И где је мој црни мерцедес и све остале бенифиције које ме следују у складу са законом и прописима наше нам правне државе?

Back