Pomoc izvoz visnje

Ljudi,

Treba mi mala pomoc.

Mojim ruskim prijateljima je potrebno 2500 tona visnje bez kostica za izvoz za Rusiju.
1500 tona prva klasa, 1000 tona druga klasa.

Da li znate nekoga na koga me mozete uputiti? Hvala.
Ja ovo ne mogu da verujem. 2500 tona ( ej tona) svezih, ociscenih visnji ( nezamrznutih)
jednostavno ne postoji na ovom svetu. Lazu te Mracak, visnje bez kostice su uvek zamrznute jer bi se u
svezem stanju pokvarile za 8 sati. Kako i gde da neko skladisti tolike tone ociscenih visnji?
I da li si ti ikada i igde video u prodaji sveze visnje, ociscene? Ja nikada.

Ja ovo ne mogu da verujem. 2500 tona ( ej tona) svezih, ociscenih visnji ( nezamrznutih)
jednostavno ne postoji na ovom svetu. Lazu te Mracak, visnje bez kostice su uvek zamrznute jer bi se u
svezem stanju pokvarile za 8 sati. Kako i gde da neko skladisti tolike tone ociscenih visnji?
Ma treba i mleka od kolibra u hektolitrima.. .. :hahaha:

Pa o zamrznutim visnjama se sasvim sigurno i radi. Niko na svetu ne kupuje sveze visnje za izvoz, zaboga. Visnja se zamrzava istog casa posle iskosticavanja.

Back