Pomoc! Ipod!

• Začetnik teme Začetnik teme 3d0
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zvuk sa iPoda je odličan, tako da komotno može da se svrsta u HiFi, to pod jedan
Pod dva, ima bar hiljadu tutorijala kako se koji proizvod koristi, pa ne znam što neko ne bi proguglao
Pod tri, skini za početak iTunes, program za PC.

Preko njega ćeš sve pesme (filmove, knjige, igre i ostalo) da sređuješ u iPod.

Kako nije HiFi, apple-ovi proizvodi se koriste sirom sveta kao dobri izvori zvuka. Mnogo pojacala ima poseban ulaz za I-pod-ove...Da ne govorim o kucistima za njih...
Apple generalno nije los, vizuelno najlepsi, ali i tunes mu je veliki problem. Mada, u toj kategoriji boljeg od njega nema.

Bas tako, iPod je definitivno Hi-Fi, on je player za Mp3 format kao sto je CD player masina za Audio CD Diskove. Sad sta je bolje, to je vec stvar ukusa po meni, iako znamo da je CD kvalitetniji kao izvor, meni je mp3 nekako ostriji zvuk sa mnogo vecim izborom kontrole ekvilajzera, jer koja god masina da pusta Mp3 ona ima ekvilajzere sto PC sto Mp3 Player`i. Zbog toga vise preferiram Mp3 i u zadnje vreme dosta slusam muziku sa Sony`jevog Mp3 playera, preko pojacala na AUX. Mnogo je kvalitetniji zvuk od Sony`jevog CD Player`a bas iz razloga sto mogu da uticem na zvuk, a signal iz tog Mp3 playera je fantastican, sto za AUX sto na Slusalicama, i mislim da je Sony bolji i od Ipod`a. Samo pogledajte zadnje Mp3/4 sony player`e, mnogo su dobri, pogotovo autonomija baterije.

Back