Pomoc!(informaticka srednja)

savo_ristic

Početnik
Poruka
1
E ovako ja sam ucenik 9. razreda i normalno kao i vecina nas neznam sta da upisem posto ja volim dosta da radim na kompijuteri i uopsteno rad na kompijuterima me privlaci ja bih zekleo nesto da upisem u informatickom smijeru e sad me interesuju vasa misljenja ustvari prijedlozi ili najbolje savjeti od ljudi koji su zavrsili neki smjer ili ga pohadjaju ili jednostavno znaju nesto o tome da mi pomognu.....

pa nzm koje skole imaju u BIH ja znam samo za BG :D
ali imas normalno onaj obican smer- tehnicar za racunare pa imas i masinski tehicar za kompjutersko konstruisianje....
naravno ako si odlican imas smer administrator za racunarske mreze(tezi smer za ine koji se bas razumeju)
u bosni je jako laksa informatika-oni u srednjoj rade delfi,i uvod u programiranje dok u srbiji se to u osnovnoj radi.....

E ovako ja sam ucenik 9. razreda i normalno kao i vecina nas neznam sta da upisem posto ja volim dosta da radim na kompijuteri i uopsteno rad na kompijuterima me privlaci ja bih zekleo nesto da upisem u informatickom smijeru e sad me interesuju vasa misljenja ustvari prijedlozi ili najbolje savjeti od ljudi koji su zavrsili neki smjer ili ga pohadjaju ili jednostavno znaju nesto o tome da mi pomognu.....
:eek::eek:

Sinko, ove tacke sa kraja post-a, rasporedi unutar istog.

Back