Pomoc drzave ili gasenje Zastave

Fotografia23-1.jpg
2003.god

Evo jedne slike iz Turske i Fordove (tranzit-conect) fabrike i comau linija,roboti za varenje

Haha mislili Italijani i na to,posle montaze i kraja programiranja(koje ce da traje i skoro godinu) ,ostaju ljudi na asistenciji (ako nesto stane) dok sve nelegne i neuhodaju se radnici......nadam se da cu i ja medju njima(dzonjas ceo dan,a satnica ide)........

Moram malo crni humor,pa i nije ni crni humor apropo rucne dizalice....
Bilo davno,pre jedno skoro 40 godina u BG-u...
Uzeo covek da popravlja tristaca,pa stavio rucnu dizalicu i podigao ga koliko je mogao,pa legao ispod njega da ga nesrecnik kao popravlja,seljacka posla,onda se barem imalo para da vozis u servis ja danas ispred kuce ne bi auto oprao,elem i sta se desi?
Izmakne se nekako dizalica,pade tristac njemu na glavu.......
whatafool.gif

Hehehehe,ja sam obecao i evo, pocelo je programiranje automatske linije ovde u Torinu ,a od januara se montira u zastavi KG,bice to automatska linija bez robota,sto znaci da ce se zavarivati poluautomtski,sa velikim rucnim aparatima(elektrode kao i na robotu)......ipak im je bio preveliki trosak odmah da postave i robote...............tako da pred kraj 2007 izlazi sigurno "zastava 10" u KG............................

A da li imas podatke sta Zastava planira sa onim cudovistima zvanim Yugo Koral,Skala,Floridu ce sigurno ostaviti,iako je cena za Floridu 1.3 5.300 eura,1.6 je 6.314 eura?Nije valjda da ce do daljnjeg nastaviti proizvodnju istih,bas bih voleo da Zastava 10 zameni Yugo na ulicama.

Back