Pomoc..Deciji glas :(

Hvala svima na odgovorima,nisam na pocetku napisao,glas ne zvuci kao zenski nego zvuci jako neozbiljno,pa cak i kad kazem nesto ozbiljno ljudi me ne shvataju tako,jednostavno se ne slaze sa mojom licnoscu,postoje li neke tehnike za glasne zice?

Poznato je da zene vole dubok glas.Moze li se glas nekim vezbama ili trikovima produbiti ili jos bolje makar malo promeniti boja glasa.Imam 22 godine i veoma ruznu boju glasa lus je i daleko od dubokog...
Svaki normalan odgovor je pozeljan..

:confused: ..... nije mi poznato .

Budi ono sto jesi , ako nemas dubok glas priroda te je sigurno nadarila za neku sposobnost ili specificnu karakteristiku kojim ostali muskarci ne mogu da se ponose ..... ne vidim sto zelis sebe da menjas , valjda jer mislis da je za tvoj neuspeh kod suprotnog pola kriv glas ....e pa nije tako ....
Postoji X zavodnika i koje znam i medju poznatima (a< mnogi vaze i za seks simbole) a da im je glas pravi nezan , zenski -nimalo dubok ....ali nimalo nisu iskompleksirani zbog toga ,a to je jako bitno....

Znaci sve je do stava .....ako je tvoj pristup, stav prema zivotu, devojkama -nemocan , hopohondricki onda glas nema veze sa tim ,a bas ovo sto sam navela zene ne vole

A jel lepo pevas ?

criss-angelOVADEVOJKA hvala na vrlo lepom odgovoru,sto se tice devojaka nisam bas bezuspesan ali mislim da bi moglo bolje.
Sto se tice pevanja mislim da odlicno pevam mada boja glasa nije bas najbolja,sto pitas?
Pozdrav!

criss-angelOVADEVOJKA hvala na vrlo lepom odgovoru,sto se tice devojaka nisam bas bezuspesan ali mislim da bi moglo bolje.
Sto se tice pevanja mislim da odlicno pevam mada boja glasa nije bas najbolja,sto pitas?
Pozdrav!

Poznato je da zene vole dubok glas.Moze li se glas nekim vezbama ili trikovima produbiti ili jos bolje makar malo promeniti boja glasa.Imam 22 godine i veoma ruznu boju glasa lus je i daleko od dubokog...
Svaki normalan odgovor je pozeljan..

tesko da imas tako losu detinjastu boju glasa, to pre imaju devojke...

btw, ja se uplasim kad cujem da neko ima jako dubok glas... :sad2:
taj i kad kaze volim te, ja se pokrijem rukama radi prevencije :lol:

vezbaj dublje tonove :aha:

Back