Tachka
Aktivan član
- Poruka
- 1.923
da onda ti postane mrsko da upisujesh p aprestanes da jedes i smrsas
kad sam bila mlada kukala sam kad predjem 60 a sad bi bila srecna da padnem na 65
u stvari nikad nisam bila mlada ali je chak i moj metabolizam nekad bio brzi a ja pazljivija
mene nekako mrzi da smrsham... nemam zivaca da idem na aerobik mada mozda cu morati da ih pronadjem a i osiromasila sam.
najbolje je kad kuvas sam sebi ili nemas para.
u stvari za slatkishe mislim da ih treba jesti ako su ekstrapre nego neki tresh. bas se lepo izrazavam. ono kad jedes neki glupavi keks pojedes sve i nisi srecan a ako uzmesh neku strava jaku tortu ili nesto lepo pojedes jedno parce ili dva i dosta neces da kvaris
. mad aja mislim da bi trebalo sprovesti genocid nad debelima i da samo mrsavi vladaju svetom.
zapravo, upisujem kalorije da bih imala predstavu o tome da li se dobro hranim.
i koliko kolicinski. ako nisi znala, prosecna devojka zdravog apetita, moze a da toga nije ni svesna, da unese na dan recimo i do 3hiljade kalorija (a da ih pritom ne potrosi..ni deo od toga) , a pisanje kalorija i uopste neka razvijena svest o tome koliko koja hrana goji, ume da pomogne i te kako.
jedna cokoladica ovamo, jedna pica u gradu, pa koka kola, pa sendvic, pa sta ti ja znam, i eto vec se ugojis, jer mislis to je samo cokoladica.. e sad, oke je jesti slatko s vremena na vreme, ili recimo jesti normalno ali nikako ne preterivati, ali sad da ja jedem brzu hranu svaki dan i da mislim ma sagorece se to meni, a da ne cinim nista povodom toga, e to je glupost.
i obroke treba jeste sve cesce, ali naravno ne prejedati se, vec umereno.
i imati strpljenja.