POMAZITE HITNO

james-bond-007

Zainteresovan član
Poruka
236
Dobicu zivcani slom,ako mi ne pomognete da ovo rijesim... nemam pojma da li je do interneta ili do laptopa. Interner me nenormalno zeza... jedva ucitava stranice,i to samo neke,a neke nece uopste i izbaci ovo:
m6lrr
,a o torrnetu da ne pricam,to je tek tuga i zalost:
m6m03
ova brzina je jos i odlicna,uglavom se krece oko 3kB/s... cini mi se kad ga restarujem da dodje malo sebi,al ne traje dugo... nadam se da cete mi pomoci i izvinite ako sam promaio,gdje da postavim ocu temu :)

Probaj ovo:

- Za podizanje sistema. Restartuj ga i kad se otvori ram čitanje i neprekidno pritiskaj F8, i klikni safe mode, onda yes i pusti ga sam da radi i ponovo još jednom restartuj.

- Proveri kablove na kućištima.

Srećno!

Dobicu zivcani slom,ako mi ne pomognete da ovo rijesim... nemam pojma da li je do interneta ili do laptopa. Interner me nenormalno zeza... jedva ucitava stranice,i to samo neke,a neke nece uopste i izbaci ovo:
m6lrr
,a o torrnetu da ne pricam,to je tek tuga i zalost:
m6m03
ova brzina je jos i odlicna,uglavom se krece oko 3kB/s... cini mi se kad ga restarujem da dodje malo sebi,al ne traje dugo... nadam se da cete mi pomoci i izvinite ako sam promaio,gdje da postavim ocu temu :)

Posjeti ovu stranicu i izmjeri ping i download pa sliku postavi ovdje.. http://www.speedtest.net/ .Što manji ping to bolje za tebe...

2372876527.png

SHARE THIS RESULT >>>COPY>>>i onda pomjeri kursor miša na ove kockice iznad teksta i na kojoj piše ubaci sliku klikni na tu kockicu.Klikni na From URL i zalijepi iliti paste link i ok....to je to....šta piše, koliki je ping i download...

avast pokreni iz boot-time scan moda,pre toga update-uj i podesi heuristics sensitivi na High,da ne bi dezurao pored njega neka automatski baca u karantin (Chest)
instaliraj malwarebytes i pokreni skeniranje iz safe moda windows-a ,takodje iz safe moda pokreni Kaspersky Virus Removal Tool i tdsskiller

Druže, sve si mu lijepo sugerisao osim za tdsskiller. Taj se program ne pokreće u Safe Mode jer on je za rootkit malware i mora se pokrenuti normalnom režimu. Čak je i MBAM bolje pokrenuti u normalnom režimu rada. Ali u Safe Mode bi mogao pokrenuti program koji je smišljen za takvo nešto. A to je Dr.Web CureIt! i to nova verzija Dr.Web CureIt! 8.0...http://news.drweb.com/?i=3130&c=6&lng=en&p=0

za tdsskiller sam zaboravio da napisem odvojeno jer sam dodavao naknadno
Kaspersky Virus Removal Tool se pokrece iz safe mod-a ,a MB-u virus moze da blokira instalaciju tako da je safe mod resenje,a i bilo je slucajeva da u normal modu ne nadje nista pa posle u safe modu nadje

a MB-u virus moze da blokira instalaciju tako da je safe mod resenje,a i bilo je slucajeva da u normal modu ne nadje nista pa posle u safe modu nadje

Ne može mu blokirati instalaciju jer MBAM za te stvari ima Chameleon Gets Malwarebytes Anti-Malware Installed and Running

Malwarebytes Chameleon technologies get Malwarebytes Anti-Malware
installed and running when blocked by malicious programs.

Što se tiče tdsskiller-a, na tržištu je se pojavio program koji je se do sada u beta fazi pokazao kao bolji program jer ima opciju vraćanja originalnog faila kojeg je rootkit malware obrisao a to je Malwarebytes Anti-Rootkit BETA

Malwarebytes Anti-Rootkit BETA removes the latest
nastiest rootkits and repairs the damage they cause.

Ali, naravno, neka koristi ko šta hoće...

Poslednja izmena:

Back