- Poruka
- 69.268
Очигледно је да је наслов који сам ставио за ову тему реторичко питање.Исто овошто радисада српска полиција , на истим овим местима и наЈарињу и Брњаку 1912. године и жандари тукли Србе и српску децу.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Очигледно је да је наслов који сам ставио за ову тему реторичко питање.Исто овошто радисада српска полиција , на истим овим местима и наЈарињу и Брњаку 1912. године и жандари тукли Србе и српску децу.
IZDAJAAAAAAAAAAAAAAAA!
Izgleda da je moguce. Kod nas sigurno ne bi moglo,pogledaj onaj Bizon je advokat Hrkalovicke,sto je nezamislivo svuda u svetu da partijski rukovodilac rezima na vlasti uopste pomisli da se mesa , Ovo za Kosovo ima smisla jer je sudstvo organizovala USA i Zapad i jer ga na kraju i oni placaju. Mozda i direktno iako daju veliki novac i za budzet Kosova.Тужилац на Косову који на своју руку ради нешто без знања власти бај Ханс Кристијан Андерсен
Ne, Vlah nije baš pratio tok dogadjaja.
Niko ne zna nijednog političara iz te sns družine osim Milice, toliko o bitnosti.Једна ствар коју не треба заборавити је да је данашња парламентарна странка Заветника настала ,тада као покрет, управо на барикадама на Космету на овим истим местима после сукоба са српском полицијом и жандармеријом
Jeste pobedili ti i Vučić iliОчигледно је да је наслов који сам ставио за ову тему реторичко питање.Исто овошто радисада српска полиција , на истим овим местима и наЈарињу и Брњаку 1912. године и жандари тукли Србе и српску децу.![]()
Nagli napredak je počeo sinoć, posle razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa zvaničnicima SAD i EU, a nastavljen je jutros, puštanjem iz pritvora policajca Dejana Pantića, koji je na Jarinju uhapšen pre skoro tri nedelje, i Nikole Nedeljkovića, uhapšenog na Gazimestanu na Vidovdan.
О чему ли су разговарали кад је дошло до наглог напретка?