- Poruka
- 69.422
Pa ne treba svakom sala za mucenje da bi se popalio.![]()
Sto tako licno i dramatcino shvatas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne treba svakom sala za mucenje da bi se popalio.![]()
pa kad bi gledo tako neku horor scenu i da mi tako priđe sleđa misim da bi je puko u glavu i onesvestila bi se...Sto tako licno i dramatcino shvatas? Mozes da zamislis to kao gledanje horor filma zajedno zagrljeni Znas ono, najsladji je zagrljaj nakon sto joj pridjes iza ledja i prepadnes je.
pa kad bi gledo tako neku horor scenu i da mi tako priđe sleđa misim da bi je puko u glavu i onesvestila bi se...
ma dobro, to što kaeš je uredu, al ja sam boldovo na šta sam mislijo....misim poglej kako si napiso...
Pa ne tokom horor scene. Kada gledate horor, zagrlis je, ususka ti se na rame i prikaci. Nego inace , s vremena na vreme naravno. Imam jednu prijateljicu koja ima tu naviku da mi prileti s ledja i strecne me pa me celog zgrli. I super, lep je osecaj, pomeri te s mesta, prostruji zivot u tebi.
ne kontamo se jajti...opet se slažem stobom, al nebi mi prijalo da me tako zaskače sleđa dok gledam horore...
A to sigurica to mozes okaciti macku o rep, ako pomeras i svoje i njene granice to ukljucuje i izvestan rizik.Ma neee dok gleda horor. Sve si pobrkao di lajt. Nego osecaj sigurnosti i prepustenosti. A kada ce znati da je sigurna i prepustena? Pa da je stavis na ivicu, kada joj pomeras limite, da ne pricam i dodatno uzbudenje usred adrenalina. Ljudi to rade. Pomeraju limite, skacu sa stene, idu na roler coaster, treba im adrenalin, uzbudenje, i najlepse je kada shvate da je sve sigurno i onda pocinje prava voznja.
A to sigurica to mozes okaciti macku o rep, ako pomeras i svoje i njene granice to ukljucuje i izvestan rizik.
Nema tog adrenalina o kom pricas ako ne postoji opasnost.
Rekoh da nista nije sigurno kad pomeras granice, ti si pisao o nekoj sigurnosti.Naravno, sta je tu cudno. E sada zavisi na kakvu opasnost ti mislis? Ako je po koja strafta od bicha ili nesto sl...pa znas kako, nista sto jedno dobro lizanje ne moze da popravi![]()
Rekoh da nista nije sigurno kad pomeras granice, ti si pisao o nekoj sigurnosti.
Znam na sta mislis, na njeno poverenje da neces preterati u necemu al ko ti garantuje da neces?
Ne radi se sad tu o nekoj strafti vise, svasta moze da bude.
pazi ovo deluje ko da bi da ti pozajme pa se unapred zahvaljujesda li koristite pomagala u toku seksa...?
hvala...
da li koristite pomagala u toku seksa...?
hvala...
ako je pomagalo naslon fotelje na koji se oslonim rukama onda koristim
hvala i tebi