Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.819
Температура од 0°C је у Фаренхајтима 32°F.
0°C = 32°F
0°C + 0°C = 32°F + 32°F
0°C = 64°F
???
Помагајте!
0°C = 32°F
0°C + 0°C = 32°F + 32°F
0°C = 64°F
???
Помагајте!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta ti sad ovo znači i zašto sabiraš 0° C i 0°CТемпература од 0°C је у Фаренхајтима 32°F.
0°C = 32°F
0°C + 0°C = 32°F + 32°F
0°C = 64°F
???
Помагајте!![]()
Je l ovo trol tema ili da odgovaram ozbiljnoКако сабрах – одузех се!![]()
https://www.google.com/search?q=for...E0NzMzajBqN6gCALACAA&sourceid=chrome&ie=UTF-8Питај Таба, он је први почео. А одговоре очекујем само крајње озбиљне.![]()
Шта би с озбиљним одговором? Оће л’ то скоро?Je l ovo trol tema ili da odgovaram ozbiljno![]()
Evo u postu pre mene je već napisana formulaШта би с озбиљним одговором? Оће л’ то скоро?
Да, и?
У јбт, одговорила си прије него сам освјежио екран!Evo u postu pre mene je već napisana formula
Формула каже да је 0°C = 32°F. То је у реду, хаос настаје касније:Evo u postu pre mene je već napisana formula
A zašto bi sabirao to uopšte, već sam pitalaФормула каже да је 0°C = 32°F. То је у реду, хаос настаје касније:
0°C + 0°C = 32°F + 32°F
0°C = 64°F
Из радозналости.A zašto bi sabirao to uopšte, već sam pitala
Ali formula ti ne valjaИз радозналости.
0 je nula...iako ima i apsolutna nula.Шта би с озбиљним одговором? Оће л’ то скоро?
Како се сабирају Фаренхајти, а како Целзијуси?32 je nula. Ne možeš tako sabirati farenhajte...
A ni celzijuse
..
Не тиче ме се просјек. 8 јабука + 4 јабуке је 12 јабука. Баш ме брига што је просјек јабука 6.^^^
Prosek je nula. 32+32=64 64/2=32.
nema ti pomoćiТемпература од 0°C је у Фаренхајтима 32°F.
0°C = 32°F
0°C + 0°C = 32°F + 32°F
0°C = 64°F
???
Помагајте!![]()
Не тиче ме се просјек. 8 јабука + 4 јабуке је 12 јабука. Баш ме брига што је просјек јабука 6.