POMAGAJTE :'(

@Tema: Draga devojčice, ako se ebete već na praznik, onda treba da to bude u skladu sa tim... pečenje, pivo, kolce na malom Kalimegdanu i sl :D
Ako mu je već spao, ostavi ga unutra dok sam ne ispadne. Ne bih ja to dirao prstima... nikako :think:

29. novembra imala sam odnose s deckom.. sve je bilo normalno, koristili smo zastitu. ali kad ga je vadio, kondom je na kratko ostao u meni. ne ceo, virio je napolju. odmah smo ga izvadili. sve je ostalo u njemu, i nije pukao.. ali opet, tripujem se da je mozda nesto iscurelooo :S mojoj drugarici se to jednom desilo, i kaze da joj nista nije bilo. jel postoje sanse da sam zakacila ? :S p.s. neplodni dani su u pitanju. HELP!! :besna:

to je gotovo:rumenko:

29. novembra imala sam odnose s deckom.. sve je bilo normalno, koristili smo zastitu. ali kad ga je vadio, kondom je na kratko ostao u meni. ne ceo, virio je napolju. odmah smo ga izvadili. sve je ostalo u njemu, i nije pukao.. ali opet, tripujem se da je mozda nesto iscurelooo :S mojoj drugarici se to jednom desilo, i kaze da joj nista nije bilo. jel postoje sanse da sam zakacila ? :S p.s. neplodni dani su u pitanju. HELP!! :besna:

Nije bilo nista. Tvoj decko mi je posle rekao da je namerno to uradio da te malo cimne za praznik.

29. novembra? Snajka, dobro ti je prolazno vreme. :ok:
Ovde se svi izvrcu ki zecovi, samo ja nista ne drndam. :rumenko::roll::(

Back