- Poruka
- 121.374
Врати се ти, синко, на пост, овде ти грешне мисли падају на памет!![]()
on ne posti

nesto mi smrdi da nas neko zeki, nema je da se javi, zaebala se za datum...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Врати се ти, синко, на пост, овде ти грешне мисли падају на памет!![]()
on ne posti
nesto mi smrdi da nas neko zeki, nema je da se javi, zaebala se za datum...![]()
Tamo jos gresnije
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=11954274&postcount=6
Odmah sam proverio da nisam na LJiS![]()
Fala bogu pa sam ateista
Kazem bre,zemska je Japanka 100 % kod njih sve stigne pre nas![]()
ako sumnja da je mozda zakacila neki,bolje da popije i da iskulira malo,nego da zatrudni...to ne treba piti kao vitamine,ali kada je nesto urgentno,onda bolje da popije.
kako sve ti to znas?![]()
Sada cekam temu:
Ye8acu se za 5 dana i cula sam da qrtoni pucaju... Sta da radim - da pijem Postinor?!
to
al najjace kad se jave pa iznesu slucaj a ono neka nebuloza pa kazu - ja popilapa sta sad? fala sto si se pohvalila
![]()
To smrdljivo pravo roditeljstva, sto je dato biologijom mi ide na zivce...
Sada cekam temu:
Ye8acu se za 5 dana i cula sam da qrtoni pucaju... Sta da radim - da pijem Postinor?!
29. novembra imala sam odnose s deckom.. sve je bilo normalno, koristili smo zastitu. ali kad ga je vadio, kondom je na kratko ostao u meni. ne ceo, virio je napolju. odmah smo ga izvadili. sve je ostalo u njemu, i nije pukao.. ali opet, tripujem se da je mozda nesto iscurelooo :S mojoj drugarici se to jednom desilo, i kaze da joj nista nije bilo. jel postoje sanse da sam zakacila ? :S p.s. neplodni dani su u pitanju. HELP!!![]()
To smrdljivo pravo roditeljstva, sto je dato biologijom mi ide na zivce...
За време...Ima vise vidova pijenja:
- od pre i nadalje,
- samo posle,
- <kombinujte>...
За све постоји школа, осим за родитељство.Za sve ti treba dozvola osim za pravljenje mladunaca![]()
29. novembra imala sam odnose s deckom.. sve je bilo normalno, koristili smo zastitu. ali kad ga je vadio, kondom je na kratko ostao u meni. ne ceo, virio je napolju. odmah smo ga izvadili. sve je ostalo u njemu, i nije pukao.. ali opet, tripujem se da je mozda nesto iscurelooo :S mojoj drugarici se to jednom desilo, i kaze da joj nista nije bilo. jel postoje sanse da sam zakacila ? :S p.s. neplodni dani su u pitanju. HELP!!![]()
Da....evo ja već polako postajem i psihijatar....
A inače sam i bolesnik....(pogledaj mi nick).....
Pa sad ako ona želi da je poludelo stvorenjce leči....![]()