pomagajte!

staaar

Početnik
Poruka
7
vec nekih deset dana grlo me boli, napocetku me je jako bolilo pa sam mislila da prolazi i stvarno me sada jako slabo boli ali medjutim zabrinjava me sto to vise ne prolazi i sto mi je vilica pocela da pucketa poslednja 2 dana. znaci kad je pomeram lijevo desno cuje se neko krckanje, posto nisam kod kuce nisam u mogucnosti da odem kod ljekara naredna 4 dana da li bi mi neko mogao reci sta je to? neki savjet?

znaci temperaturu nemam, bol u grlu nije jaka ali je intezivna

nemoj da diras nista, samo pij antibiotike koje si i ranije uzimala, penicilin ako nisi alergicna i slicno.
ispiranje grla ne pomaze, moze jos i da skodi.

nemoj da diras nista, samo pij antibiotike koje si i ranije uzimala, penicilin ako nisi alergicna i slicno.
ispiranje grla ne pomaze, moze jos i da skodi.

A mozes li me prosvetliti i reci zasto??

A sto se tice grla,slobodno ispiraj grlo,najbolje nekim cajem(kamilica,zalfija) najbolje bez secera,antibiotike nemoj da uzimas jer samo vremenom postajes rezistentna na tu grupu leka ako ga pijes bez potrebe,to ti je mozda virusno,mozda si preterala sa hladnim picem ili hranom....Probaj neke septolete,mada ne znam u kojoj si to zemlji da nema lekara,i da nemas putno osiguranje,odes lepo kod lekara,zavrsisi posao platis pregled i kad dodjes u Srbiju naplatis u osiguravajucoj kompaniji,cak sam naplaciovao i lekove koje sam kupovao,(tj injekcije koje sam davao devojci) samo cuvas racun.

pozz

Back