Pomagajte.....!!!!!!!

Znachii ja extra kasnim..:))xaaxaax..jbg... znachii ne mogu ti opisatii kako mi je dragoo...apsolutnoo bih odgoworilaa da se widish s njim...i zhelimmm wam swee najboljeee....i ljudii ako ne werujete u takwe stwari.......:)mislim stwarnoo.....Makiiii swe naj:)

Marija...........:
Oky....evo ga problem.....svidja mi se decko koji je tri godine stariji od mene i znam ga preko neta.......samo preko neta....treba da se upoznamo....ali zackoljica je sledeca---ima devojku i mislim da je voli....ali takodje znam da postoji nesto izmedju nas(u ovo vec ne bih da ulazim javno).....da li treba da cekam da raskine sa devojkom....ili da se okrenem na drugu stranu i ne razmisljam vise o njemu....???p.s.on se meni stvarno svidja.....(ja njega znam,a on mene ne,((tu su malo pomogle slike)))
Sta god da mislite o ovome....recite... ;-)

Ne znam da li je kasno za bilo kakav novi komentar, ali evo... ne moze da skodi, a cim ne skodi znaci da koristi....

LM, ja sam uvek za upoznavanje bez obzira na sve druge okolnosti... mislim da treba da se upoznate malo procaskate i na osnovu toga da vidis sta ces dalje... Ti ne mozes saznati nista dok ne sednes s njim i ne popricas da vidis kako ce se ponasati u tvom drustvu...
Moj jedini savet je da u to krenes kao da od toga nece biti nista vec da je to jedno obicno upoznavanje i na taj nacin ces ti biti rasterecenija. Takodje, obrati paznju na to da li je on sa tom devojkom ili nije... jer koliko meni logika nalaze, on, ako se smuva s tobom, a jos uvek je s tom devojkom onda isto tako moze da se smuva i sa nekom osobom C dok je u vezi sa tobom ;)
Sve u svemu nista od ovoga ne mora da bude tacno, a moze sve da bude tacno... idi na to jedno opusteno upoznavanje sto bi rekli "bez obaveza", pa ces onda videti sta dalje ;)

Back