POMAGAJTE!!! samo za devojke

mrzi me da citam......koliko sam ukapirao za.ebavao te pa te sad hoce :) .....sto je normalno u tim god. zeza te jer ne zna kako da ti privuce paznju......
a i stoji da devojke sto vise za.ebavas sve te vise vole (vidis i iz svog primera)
nelogicno al` ajd....
mislim da bi trebala da se smuvas s njim i da ga iz.ebes (onako hladnokrvno :twisted: )
nemoj mnogo da se otvaras
tek onda ce da poludi za tobom,onda ga imas u saci

smuvaj se s njim i vrati mu milo za drago.ja bih se takvom tipu tako slatko nasmejala u lice..budee ned dana kao zajedno i onda ga otkačiš pred drugovima..ko mu je kriv što te nije cenio na vreme.deluje kao neki paćenik.a ti to nisi zaslužila sigurno da te tako tretira pre,zar ne?

E jeba** bi mu kevu samo tako...lepo pristanes,pa kad ga se docepas...prevaris ga (kol`ko ti dusa iste puta) a onda ga ostavish na neki extra mega giga dobar ispaljivacki nacin ...ima da ga boli...povredjen ego..nista gore!Buuuuuuuu
A sto se tice toga da ga volis,nista ne traje vecno...preboleces...a ako ne onda si sjeba** stvar...

kaca#12:
E gledaj ovako ako te decko na kog se lozis vec duze, duze vreme pita da se smuvate a pre toga te je vredjao, zezao itd.A ti ga jos uvek volis!!!!! Da li bi pristala????? :confused:

Tako sam ja sa mojom ex ribom 2 god smo se svadjali napusavali itd...i na kraju smo se smuvali :D Sta ces ako ti se svidija i ti njemu onda se smuvajte i videces ponasace se potpuno drukcije veruj mi...barem sam ja tako :oops:

Back