Pomagajte prs'o sam za njom!

Dok vas dvoje ljubavisete meca se medvedishe ???? :twisted:

Malo mi nije jasno pa ne razmislja ona valjda da li da shalje expediciju u svemir do sada je vec trebala da sazna sta i kako ....Moj savet ti je da ne kuliras nego da je pozoves cim dodje da se vidite i to neobavezno da prosetate ili izadjete ....iz ovoga ces videti na cemu si po njenom ponasanju ovako samo mucis sebe

Ps.u slucaju da to ne upali primenjuje se kao lek jedino Sinnketov savet :))))))

tweet-tweet:
Koliko god da sam mislila da ovo nikada necu reci ni misliti....
muskarac MORA da je pomalo bezobrazan i da pomalo kulira ribu inace ostaje pregazen! To je iz jednog prostog razloga sto zena trazi muskarca, odlucnog coveka, pomalo surovog i pomalo opasnog. Penis bonus pax in domus se ne odnosi samo na velicinu...Kad mi je decko jednom malo podviknuo jer sam preterala sa analizama i blebetanjem, da vidis sine, odmah sam pocela nekako drugacije da ga gledam...svima treba izazov!

Istina sestro, istina,....samo nisi bas morala ovde da to spominjes...Bojim se da ne naleti invazija "odlucnih, surovih i opasnih muskaraca" odjednom na forumu :lol: :lol: :lol: :lol:

tweet-tweet:
Koliko god da sam mislila da ovo nikada necu reci ni misliti....
muskarac MORA da je pomalo bezobrazan i da pomalo kulira ribu inace ostaje pregazen! To je iz jednog prostog razloga sto zena trazi muskarca, odlucnog coveka, pomalo surovog i pomalo opasnog. Penis bonus pax in domus se ne odnosi samo na velicinu...Kad mi je decko jednom malo podviknuo jer sam preterala sa analizama i blebetanjem, da vidis sine, odmah sam pocela nekako drugacije da ga gledam...svima treba izazov!
Slozila bih se sasvim, ali mnogi muskarci su skloni da shvate bukvalno :wink: , pa bih podvukla da ovo koriste retko, a ne svaki put kad ne mogu da izadju na kraj sa zenom i njenim mislima..

Back