D dragijasikova Početnik Poruka 2 24.12.2008. u 23:20 - Pomagajte ljudi #1 Imam resiver STRONG SRT 4300 izgubio sam FTA kanale dali zna neko koji SW da ubacim da bi ga povratio
Imam resiver STRONG SRT 4300 izgubio sam FTA kanale dali zna neko koji SW da ubacim da bi ga povratio
DanijelVR Aktivan član Poruka 1.934 25.12.2008. u 02:03 - Pomagajte ljudi #2 sto jednostavno ne preskeniras satelit na kome se sad nalazi tvoja antena i nadjes ih sve fta
edhin Početnik Poruka 25 25.12.2008. u 12:20 - Pomagajte ljudi #3 pozzz sta se radi,,,daj pomozi tek sam se reg.na ovu str.i sve mi je komplikovano i strano.KAKO DA NADJEM KODOVE ZA DIGI thor
pozzz sta se radi,,,daj pomozi tek sam se reg.na ovu str.i sve mi je komplikovano i strano.KAKO DA NADJEM KODOVE ZA DIGI thor
DanijelVR Aktivan član Poruka 1.934 25.12.2008. u 12:39 - Pomagajte ljudi #4 edhin: pozzz sta se radi,,,daj pomozi tek sam se reg.na ovu str.i sve mi je komplikovano i strano.KAKO DA NADJEM KODOVE ZA DIGI thor Kliknite za proširenje... veoma jednostavno odes na temu digitv kljucevi i pogledas zadnju stranu ili zadnje kljuceve koji su upisani i to su ti kljucevi za digi tv
edhin: pozzz sta se radi,,,daj pomozi tek sam se reg.na ovu str.i sve mi je komplikovano i strano.KAKO DA NADJEM KODOVE ZA DIGI thor Kliknite za proširenje... veoma jednostavno odes na temu digitv kljucevi i pogledas zadnju stranu ili zadnje kljuceve koji su upisani i to su ti kljucevi za digi tv