dvatri4
Zainteresovan član
- Poruka
- 355
Kako ?Jesi li probala kod nekoga na drugom racunaru,da otvoris taj USB?Jesi lislucajno probala da preskeniras USB antivirusom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ?Jesi li probala kod nekoga na drugom racunaru,da otvoris taj USB?Jesi lislucajno probala da preskeniras USB antivirusom?
Upiknes usb u komp i skeniras antivirusom.Kako ?
Nece da ijedan program.radi na usbu na kompu jer ga komp vidi ali ne moze da ga ocitaUpiknes usb u komp i skeniras antivirusom.
onda se vracamo na pocetak. Sta si uradio po pitanju oporavka FAT-a?Nece da ijedan program.radi na usbu na kompu jer ga komp vidi ali ne moze da ga ocita
Probaj.Na drugom kompu.
onda se vracamo na pocetak. Sta si uradio po pitanju oporavka FAT-a?
onda se vracamo na pocetak. Sta si uradio po pitanju oporavka FAT-a?
QUOTE]
A jel sam ovaj link dzabe slao ?https://www.easeus.com/partition-recovery-software/ntfs-fat-data-recovery.htmlNE znam kako ..kada ga prepozns al nece da cita
Преко Алија има веома јефтиних УСБ меморија. Погледајте.Nece i nece
Daj jos neki program..
Gledala sam cene.helpDiska n novom beogradu
Stvarno su preteralii sa cenama.
Usb 7ooo din
Ako neće da udje tj probaj preko varijante cmd administrator meni je fleš prikazivao manje memorije pa kako sam preko cmd administrator popravio imaš na google detaljno.Mislim da je do toga ?Ustvari..glavni problem je sto nece da ocita usb. Sem na telefonu
Vdi ga..ali ne cit sta jw unutra