Polugoli političari mame Čehinje na izbore

verovatno se skidaju, ali ove nase politicarke [a ima par dobrih] mi ne daju da voajerisem dok to rade:(:(

:lol:
Ja sam uvek mislila da je sve mnogo lepse kad ostane skriveno, sto se tek moze naslutiti, ali, ja sam nekako starovremska po nacelima, iako ne po godinama...

I, bilo bi ovo sve simpaticno da me u neku ruku ipak ne pogadja kao zenu, jer, ne misle valjda da je njima u opisu radnog mesta to sto bi se kroz ove golisave fotke moglo naslutiiti, tj. cime MAME:confused:

Ja sam uvek mislila da je sve mnogo lepse kad ostane skriveno, sto se tek moze naslutiti, ali, ja sam nekako starovremska po nacelima, iako ne po godinama...

I, bilo bi ovo sve simpaticno da me u neku ruku ipak ne pogadja kao zenu, jer, ne misle valjda da je njima u opisu radnog mesta to sto bi se kroz ove golisave fotke moglo naslutiiti, tj. cime MAME:confused:

ja verujem da im nije ni na kraj pameti da misle da su bred pit-ovi. ovo je jednostavno markentiski potez koji ce [nadaju se] privuci deo zenskog birackog tela. sumnjam da su bas toliko naivni da misle da ce zene trcati da glasaju zato sto imaju neko telo.
npr. ja bi im mozda dao glas samo zbog "stila" ali i hrabrosti na pokusaju.

Pitanje bi bilo: Da li politicari u borbi za glasove, mogu sebi bas sve da dozvole?!
Dokle ide, odnosno, gde prestaje granica dobrogu ukusa?!
Bez obzira kako izgledaju (svakako da nijedan ne lici na Breda Pita), nije li ovo POTCENJIVANJE zenskog birackog tela?!

Ocigledno da vlast ne bira sredstva tako da se ne bavi ni granicama ni dobrim ukusom.

Nadam se da ovaj 'recept' nece da se zapati u Srbiji. :lol:

a čuj po ovoj tvojoj temi....i to na politici...ne bih reko da si, kako kažeš, ""starovremenska"":per::hahaha:

a te ""starovremenske"" su tek prava vatra u "horizontali":rumenko::hahaha1::zper:

Izvini, a gde je trebalo?!
Na Knjizevnost? Nisu oni knjizevnici nego politicari i to PRIZEMNI, vrlo!
Pravi razliku izmedju starovremeNskih i starovremskih, u svakom slucaju, tema je za ovde:P

P.S. Nemoj da bijem:zper:

Back