- Poruka
- 33.624
Ademe, crci cesNego, skidaju li se kod vas politcari & politicarke
![]()
verovatno se skidaju, ali ove nase politicarke [a ima par dobrih] mi ne daju da voajerisem dok to rade

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ademe, crci cesNego, skidaju li se kod vas politcari & politicarke
![]()
verovatno se skidaju, ali ove nase politicarke [a ima par dobrih] mi ne daju da voajerisem dok to rade![]()
verovatno se skidaju, ali ove nase politicarke [a ima par dobrih] mi ne daju da voajerisem dok to rade![]()
E, jadan ti![]()
Ja sam uvek mislila da je sve mnogo lepse kad ostane skriveno, sto se tek moze naslutiti, ali, ja sam nekako starovremska po nacelima, iako ne po godinama...
I, bilo bi ovo sve simpaticno da me u neku ruku ipak ne pogadja kao zenu, jer, ne misle valjda da je njima u opisu radnog mesta to sto bi se kroz ove golisave fotke moglo naslutiiti, tj. cime MAME![]()
Pitanje bi bilo: Da li politicari u borbi za glasove, mogu sebi bas sve da dozvole?!
Dokle ide, odnosno, gde prestaje granica dobrogu ukusa?!
Bez obzira kako izgledaju (svakako da nijedan ne lici na Breda Pita), nije li ovo POTCENJIVANJE zenskog birackog tela?!
ja sam nekako starovremska po nacelima, iako ne po godinama...
a čuj po ovoj tvojoj temi....i to na politici...ne bih reko da si, kako kažeš, ""starovremenska""
a te ""starovremenske"" su tek prava vatra u "horizontali"![]()
ewo sklanjam se sa puta
![]()