- Poruka
- 129.693
daj link a mogu i fotkezar ne behu one stjuardese u Italiji?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj link a mogu i fotkezar ne behu one stjuardese u Italiji?
realno u ratu se svasta desava.a kad bi oni to silovali, zauzmu mesto pa krenu po kućama?
Ja vidim ovde levog beka, veznog, centarhalfa levo krilo i centarfora. Ostalo su clanovi uprave.Brate, ovde nema jedne žene. Ovo je cringe gledati.
Pojavilo se na internetu
Pogledajte prilog 1140909
Grupa žena iz Estonije stoje polugole ispred ruske ambasade u Talinu u znak protesta protiv silovanja u Ukrajini.
Poruka je jasna i glasna a koliko su vesti o silovanju tačne je predmet rasprave.
Tim Osobama je u Rusiji zabranjeno pojavljivanje 100 godina.Ko je rekao da Rusi ne siluju i Ukrajince?![]()
i one behu ocvale ako se ne secaszar ne behu one stjuardese u Italiji?
One su kod menezasto nekad gole ne demonstriraju lepe i zgodne zene?![]()
Zna se da ruska propaganda laže u svemu poslednjih 100 godina. Za ranije ne znam.Zna se da ***********i siluju ukrajinke.
Odakle vadiš te informacije? Ja iz snimaka gde vidim šta ***********i rade, a to je ubijanje civila i maltretiranje. To je prvo.Zna se da ruska propaganda laže u svemu poslednjih 100 godina. Za ranije ne znam.
E tako s kesom na glavi im se mozda i posreci
Bajdenovac, mislio si da pariš oči čornije pa se razočarao ponudom?Zna se da ruska propaganda laže u svemu poslednjih 100 godina. Za ranije ne znam.
Zna se da ruska propaganda laže u svemu poslednjih 100 godina. Za ranije ne znam.
Сташа Зајевић?zasto nekad gole ne demonstriraju lepe i zgodne zene?![]()
Не доста него страшно велики број. Читао сам извештаје (имам у архиви) да су црвеноармејци силовали малолетнице девојчице.realno u ratu se svasta desava.
poznato je da su nakon pada berlina u WW2 ruski vojnici dosta silovali nemice.
Estonke mi malo muskobanjastePojavilo se na internetu
Pogledajte prilog 1140909
Grupa žena iz Estonije stoje polugole ispred ruske ambasade u Talinu u znak protesta protiv silovanja u Ukrajini.
Poruka je jasna i glasna a koliko su vesti o silovanju tačne je predmet rasprave.
Ajde pogodi koji je nas Komsija?Muškarci poskidali gaće sa kesom na glavi glume žene.
Ako su ovo žene onda su tranvestiti.