Polugole mushke fejsbukare...

pa i ako se postavi posle frizera reklamira boju kose,ako slika novim telefonom opet se reklamira,ako postavi sliku dece opet je reklama,ako se slika na moru u kolima u meku u pizdi materinoj opet saljes sliku vidite me najbolji sam,iebali vas trip komplexi aj komentarisemo druge jadnike sve redom = mi smo najpametniji

jedno je hvaliti se prijateljima lepim trenucima iz svog zivota, a nesto potpuno drugo postavljati golisave slike po netu
takodje je i pitanje koga i sa kojim ciljem imas za prijatelja na fejsu
zamislite ne dao Bog da vam dete kaci na net golisave slike
sta biste onda rekli?

Zene, sta mislite o muskarcima koji po fejsbuku u profilnu sliku kace svoje polunage slike?
Kakvu asocijaciju i poruku to vama salje?

isto kao i ovamo...
slike upućene isključivo pripadnicama lepšeg pola, koje šalju poruku "dođi uzmi me tvoj sam, vidi kako sam zgodan"
iskompleksirani jadnici poljuljanog ili nikakvog samopouzdanja koji misle da su ženama jedino pločice i bicepsi bitni
i ajde mlađi kad okače, ono klinci štaznam sedamnaest osamnaest godina...al kad to urade matori :/
jad i čemer

jedno je hvaliti se prijateljima lepim trenucima iz svog zivota, a nesto potpuno drugo postavljati golisave slike po netu
takodje je i pitanje koga i sa kojim ciljem imas za prijatelja na fejsu
zamislite ne dao Bog da vam dete kaci na net golisave slike
sta biste onda rekli?
auuu sad kad si pomenula dete nasla si opravdanje za zatucanost i zavist,jel ti neko postavio pitanje zasto i sa kojim ciljem imas u zivotu prijatelje?pa sta koj k nekog zabole da li je neciji prijatelj na fejsu samo tamo,do groba,potencijalna kres sema,drkanje na slike,prodaja profila sa milionskim brojem prijatelja,zbog nekih bi se u moru trebao kupati obucen

- - - - - - - - - -

isto kao i ovamo...
slike upućene isključivo pripadnicama lepšeg pola, koje šalju poruku "dođi uzmi me tvoj sam, vidi kako sam zgodan"
iskompleksirani jadnici poljuljanog ili nikakvog samopouzdanja koji misle da su ženama jedino pločice i bicepsi bitni
i ajde mlađi kad okače, ono klinci štaznam sedamnaest osamnaest godina...al kad to urade matori :/
jad i čemer
jad i cemer pojebo pola foruma a tebi pile ostaje samo redtube:cmok:

auuu sad kad si pomenula dete nasla si opravdanje za zatucanost i zavist,jel ti neko postavio pitanje zasto i sa kojim ciljem imas u zivotu prijatelje?pa sta koj k nekog zabole da li je neciji prijatelj na fejsu samo tamo,do groba,potencijalna kres sema,drkanje na slike,prodaja profila sa milionskim brojem prijatelja,zbog nekih bi se u moru trebao kupati obucen

- - - - - - - - - -

jad i cemer pojebo pola foruma a tebi pile ostaje samo redtube:cmok:

mozda ces kad budes roditelj videti dalje od svog nosa :aha:
a mozda neces ni tad :aha:

mozda stavljanje njihovih golisavih slika,ali golisavih slika drugih ljudi nije do njih,nego do vas i kako cete svoju decu vaspitati i zastiti od takvih budibogsnama nasilnika koji se slikase na plazi

- - - - - - - - - -

daj bre u kravatama da se svi slikamo ko za licne kove da ne plasimo vise narod

Znaci sa nekog slobodarskog pogleda, rodjeni smo nagi, zasto ne bismo mogli da stavljamo svoje polunage slike na fejs ili bilo koju drustvenu mrezu.

Zenama je dozvoljeno da nose sexi odecu i ne prozivaju ih qurvama svaki put kad se vidi neki dekolte, kratke biciklisticke, pribijena odeca itd.

U momentu za svaku lepu devojku sredjenu i sa ukusno naglasenim atributima pomisli samo dobro i da ona ima neki status "boginje", dok sa druge strane muskarci koji nemaju "problematicne" atribute poput grudi, zadnjice i kratke suknje, pribijenih biciklistickih bivaju pod nekim napadom od strane "puritanaca" i zena.

Isto tako imam utisak i da muskarac koji stavi naocare za sunce i postavi takvu sliku na fejs moze lako "da ispadne debil" dok lepa i ukusno sredjena devojka sa naocarima za sunce i dalje ima status "boginje".

Secam se po TV-u onih reklama za pricaonice.
Moto im je bio:"[B[Najlepse devojke i najzanimljiviji momci.".[/B]
Kad malo covek pogleda ispade da je kod devojaka najvise na ceni taj humor, da ih neko/muskarci zabavljaju, i da ce takvi muskarci biti na ceni sa tako nekakvim ponasanjem i slikama, dok kod zena jos uvek vazi ono "a ti samo budi lepa".

Secam se po TV-u onih reklama za pricaonice.
Moto im je bio:"[B[Najlepse devojke i najzanimljiviji momci.".[/B]
Kad malo covek pogleda ispade da je kod devojaka najvise na ceni taj humor, da ih neko/muskarci zabavljaju, i da ce takvi muskarci biti na ceni sa tako nekakvim ponasanjem i slikama, dok kod zena jos uvek vazi ono "a ti samo budi lepa".
Pa šta drugo da im tražimo? Nisu duhovite, nisu voljne da svoje novce dele sa nama, priče im nisu preterano interesantne i uglavnom nisu dokučile velike mudrosti.

Znaci sa nekog slobodarskog pogleda, rodjeni smo nagi, zasto ne bismo mogli da stavljamo svoje polunage slike na fejs ili bilo koju drustvenu mrezu.

Zenama je dozvoljeno da nose sexi odecu i ne prozivaju ih qurvama svaki put kad se vidi neki dekolte, kratke biciklisticke, pribijena odeca itd.

U momentu za svaku lepu devojku sredjenu i sa ukusno naglasenim atributima pomisli samo dobro i da ona ima neki status "boginje", dok sa druge strane muskarci koji nemaju "problematicne" atribute poput grudi, zadnjice i kratke suknje, pribijenih biciklistickih bivaju pod nekim napadom od strane "puritanaca" i zena.

Isto tako imam utisak i da muskarac koji stavi naocare za sunce i postavi takvu sliku na fejs moze lako "da ispadne debil" dok lepa i ukusno sredjena devojka sa naocarima za sunce i dalje ima status "boginje".

Mislim da malo gresis ovde, i da se muskarci, a i zene opterecuju onime sto druge zene (manje nego muskarci verovatno) nose na foru "gle kako se obukla, gledaj sta nosi, gledaj kako se slika, *urva".
Mislim da 95% muskaraca kada vidi devojku koja se napuci i naguzi na slici da ne pomisle kako ona voli da cita Dostojevskog ili sta znam, vec pomisle kako skuplja poene na jeftin nacin, tj. i da je sama jeftina (sto opet ne mora da znaci).

Na kraju, svako bira koje ce kvalitete da prikaze javnosti i kojim ce kvalitetima da skrene paznju. Ako neko zeli svojim grudima, zadnjicom, tricepsom i ledjima, i to plasira kao glavni kvalitet, ok, neka im, ja cu ipak vise vrednovati one druge

Zene, sta mislite o muskarcima koji po fejsbuku u profilnu sliku kace svoje polunage slike?
Kakvu asocijaciju i poruku to vama salje?

- Lepota je vraška stvar, pogotovo kad je čovek osetljiv na nju.
Samo što za lepotu ili privlačnost nije dovoljno da neko okači golišave sličice... Postoje super građene cepanice i svi njihovi napori deluju tužno.... Postoje i šmekeri koji skroz obučeni deluju tako da zastaje dah... Isto je i sa ženama. Da je Ksenija Pajčin bila iole mudrija znala bi da tako fenomenalno građena žena obučena ne deluje manje atraktivno, naprotiv, dok razgolićeno deluje jeftino...
I kod žena i kod muškaraca bitna je mera... u svemu.

Back