- Poruka
- 11.141
Zene, sta mislite o muskarcima koji po fejsbuku u profilnu sliku kace svoje polunage slike?
Kakvu asocijaciju i poruku to vama salje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zene, sta mislite o muskarcima koji po fejsbuku u profilnu sliku kace svoje polunage slike?
Gej........
Daj prvo da vidim pa ću da ti kažem.
Pitanje je za zene.pa sve najlepše, hbt
šta mislimo
Mozhe da bude, ali istom logikom bi trebale da se vode ako kace neku svoju sliku u kupacem da ne kazem o vishe provokativnim slikama.Vole da vide nesto lepo i zgodno verovatno, padne im svasta na pamet, ali verovatno ispod toga misle "ju debil".
Vole da vide nesto lepo i zgodno verovatno, padne im svasta na pamet, ali verovatno ispod toga misle "ju debil".
imaju frajeri samopouzdanja ne kriju se iza cvikera kuliranja i lajanja
Isto mislim sto i o zenama.
Niko normalan ne kaci svoje polunage slike po netu.
Cekaj, znaci muz i zena sa malim detetom koji na fejs postave sliku sa mora, na plazi, nisu normalni?
Nisam mislila na te slike. Nema potrebe za karikiranjem.
Uostalom, uvodno pitanje nema veze sa slikama sa mora vec o muskim polunagim fotkama na fejsu.
Opet kazem, problem ima ko god kaci te slike, i musko i zensko.
Okej, a kakav po tebi problem ima neko takav?
Imam slicno misljenje kao i ti samo me zanima sta zene misle.
Cuj polugole...
Ja kacim samo full frontal golotinju, nema lazi nema prevare sve se vidi odma
![]()
Pitanje je za zene.![]()
Cak Noris ima skoro sve polugole slike,mojne da vredjas![]()
podeljena je na nas koji smekerski na finjaka odvajamo i jebuckamo,pritom dzentlmenski ne citamo ove druge koji laju ko pudlice uplasene ne bi li se na nas racun ogrebali za neciju nogicuJbote, kakva podela je napravljena na forumu.
Znaci svi muskarci zele da dodju do pitchke,ali se samo neki kriju iza stekanja i kuliranja, a drugi iza lajanja.
A ovi se otvoreno reklamiraju i verovatno se vise shtekaju i kuliraju nego sto laju.![]()
podeljena je na nas koji smekerski na finjaka odvajamo i jebuckamo,pritom dzentlmenski ne citamo ove druge koji laju ko pudlice uplasene ne bi li se na nas racun ogrebali za neciju nogicu