Poludeti pored računara

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Da li vam se desilo da skrolujete mišem, klikćete tu i tamo po netu, u mračnoj sobi, sami, pola dana....
I tako dan za danom...
iako vam se gadi jer ste preterali, nemate volje da išta menjate...

Kao neko sajber pustinjaštvo, osoba se povukla na net...

Da li vam se desilo da skrolujete mišem, klikćete tu i tamo po netu, u mračnoj sobi, sami, pola dana....
I tako dan za danom...

Na sreću, komp mi se zgadi mnogo ranije, pa ga ugasim
inače, nekad mi dođe da ga razbijem,al onda ga samo zatvorim i odem od njega, ostavim ga neka samuje.i čami u tami

A ti?

I tako dan za danom...

Kako si uopste dospeo u takvu situaciju?
Ni ja nisam bas citav 100% u vugla,ali ima me i medju ljudima,imam i socijalni i ljubavni zivot,poslovni zivot,sportski zivot,stignem i da blejim na krstanu,meni nije jasno kako ti tako mozes da zivis?
Vec duze vreme vidim tvoje poruke na raznim delovima foruma i ne mogu da se oduprem utisku da se ti donekle samosazaljevas. Zasto? Cemu to vodi?
Zasto se ne boris? Msm svako treba da bude svoj,ali to tvoje ponasanje je autodestruktivno.

treba da budem riba ko ova

- - - - - - - - - -

aliovako ccu

- - - - - - - - - -

mislim da to ne bih ni mogla, to sam mogla neke godine ali moram da izracunam koje

pogledaj topmodelsicu

pa nista lepse negokad utones u internet dok jos ne poludis, to je jedna od najlepsih stvari
us tvari tebe jurim to je bez veze
a nekad sam isla na ples i igrala sam

pa ima to stanje koje jeste opasno i to sam prosla a mogla sam da izbegnem tj trebalo je
ako nekog zanima mogu o tome :zper:
kad zaboravis da su tamo neki ljudi i krenes da se primas na odredjeni nacin to jeste opasno i skoro da me je sramota sto sam to dozvolila sebi prosto sam bila inertna

koga zanima nesto o tome nek pita mene mislim da znam mnogo i zao mi je sto sam propustila priliku da ispadnem inteligentna

Poslednja izmena:
Mekflaj, jesi ti zapravo probao nekad da se promeniš, mislim na tvoju samotnjačku priču? Pošto je očigledno da ti smeta, i da stojiš u mestu... imam utisak kao da su ovi tvoji redovi u kojima sažaljevaš svoje stanje samo konstatacija, i ništa više. Možda i nisi nikakav "prirodni samotnjak", nego usled neke inertnosti, lenjosti i gorčine prema svetu si sebe zaključao u taj mentalni sklop, i sad - po pricipu "naučene bespomoćnosti" ubedio si sebe da si takav, stvarno se ponašaš kao da si takav, lamentiraš i ovde tražiš egoističko opravdanje za svoje stanje?

Back