Милунка Савић
Buduća legenda
- Poruka
- 35.890
Данас, из чиста мира (ништа нисам сама мењала), скоро на сваком сајту где уђем, убацује ми прозорчиће с разним рекламама, преко главног екрана, или у дну странице посебно за неки аудио плејер, и кад кликнем на х, затвори га, али изведе редирекцију на ту страницу, па тек кад се с "назад " вратим она се појављује нормално...
Гледала сам у подешавања, али не знам где и шта да одчекирам, шта уопште да променим...
Код мене је, иначе, све то на српском, и на ћирилици, као и читав "Виндоус"...
У позадини "Аваст" све време ради и редовно се ажурира...
То ми се никад раније није дешавало, тј, то није оно уобичајено искакање реклама које иритира,али физички не смета...
- - - - - - - - - -
П. С.
Пише "провајдер адс" на тим прозорима ситно, са стране...
Успут, отвори и разне засебне велике прозоре, као нове странице исто с рекламама, њих успевам да с х угасим, али се изнова понављају...
- - - - - - - - - -
П.П.С.
Отвара се и прозор с неком глупом "годишњом анкетом", што такође одмах "иксирам"...
Гледала сам у подешавања, али не знам где и шта да одчекирам, шта уопште да променим...
Код мене је, иначе, све то на српском, и на ћирилици, као и читав "Виндоус"...
У позадини "Аваст" све време ради и редовно се ажурира...
То ми се никад раније није дешавало, тј, то није оно уобичајено искакање реклама које иритира,али физички не смета...
- - - - - - - - - -
П. С.
Пише "провајдер адс" на тим прозорима ситно, са стране...
Успут, отвори и разне засебне велике прозоре, као нове странице исто с рекламама, њих успевам да с х угасим, али се изнова понављају...
- - - - - - - - - -
П.П.С.
Отвара се и прозор с неком глупом "годишњом анкетом", што такође одмах "иксирам"...