"Poludela" "Vatrena lisica"... ?

Милунка Савић

Buduća legenda
Poruka
35.890
Данас, из чиста мира (ништа нисам сама мењала), скоро на сваком сајту где уђем, убацује ми прозорчиће с разним рекламама, преко главног екрана, или у дну странице посебно за неки аудио плејер, и кад кликнем на х, затвори га, али изведе редирекцију на ту страницу, па тек кад се с "назад " вратим она се појављује нормално...

Гледала сам у подешавања, али не знам где и шта да одчекирам, шта уопште да променим...

Код мене је, иначе, све то на српском, и на ћирилици, као и читав "Виндоус"...

У позадини "Аваст" све време ради и редовно се ажурира...

То ми се никад раније није дешавало, тј, то није оно уобичајено искакање реклама које иритира,али физички не смета...

- - - - - - - - - -

П. С.

Пише "провајдер адс" на тим прозорима ситно, са стране...

Успут, отвори и разне засебне велике прозоре, као нове странице исто с рекламама, њих успевам да с х угасим, али се изнова понављају...

- - - - - - - - - -

П.П.С.

Отвара се и прозор с неком глупом "годишњом анкетом", што такође одмах "иксирам"...

U zadnje vreme si malo manje komunistkinja... eto ti pomoć od Srpkog Četničkog Pokreta - internet divizija :)

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/

Dodaj ovo na Liju da spreči reklame, a umesto Avasta uvek preporučujem besplatni ali kvalitetni i nenametljivi AVG .
Ali poenta je u onom dodatku za Lisicu

- - - - - - - - - -

П. С.

Пише "провајдер адс" на тим прозорима ситно, са стране...

Успут, отвори и разне засебне велике прозоре, као нове странице исто с рекламама, њих успевам да с х угасим, али се изнова понављају...

- - - - - - - - - -

П.П.С.

Отвара се и прозор с неком глупом "годишњом анкетом", што такође одмах "иксирам"...

Prvo pogasi sve stranice koje si otvorila..neka ostane recimo samo www.google.rs
Ako ti i tada iskaču ankete itd - navukla si nekog parazita ( ako si možda nešto instalirala pa ti zapakovali i "gratis" ?)

Хвала вам најлепше свима!

Комбиновањем ваших датих савета, уз нека накнадна подешавања за прокси, ствар је решена...

За враћање (јер сам га некад имала, затим "Комодо", па стигох некако до "Аваст"-а) на АВГ, ћу да размислим, иако је он заиста тада мени био добар, али крете неки проблем с бесплатном верзијом, па одустадох)...

П. С.

Комунисткиња никада нисам била, не знам ко је то и зашто некад нешто побркао... :)

Комбиновањем ваших датих савета, уз нека накнадна подешавања за прокси, ствар је решена...

За враћање (јер сам га некад имала, затим "Комодо", па стигох некако до "Аваст"-а) на АВГ, ћу да размислим, иако је он заиста тада мени био добар, али крете неки проблем с бесплатном верзијом, па одустадох)...

П. С.

Комунисткиња никада нисам била, не знам ко је то и зашто некад нешто побркао... :)
Misle četnici početnici da je Milunka Savić bila mlada partizanka .
Kakvo znanje takvi komentari i to ti je to .

П. С.

Tražiti pomoć BESPLATNO je tako komunistički.
Pošto nisi komunistkinja onda tresni pare da ti kažem za jednu jedinu opciu u Firefox-u gde ti ne trebaju nikakvi antivirusi.
Te fore, šetala ja šumicom i bilo sunce kad odjednom iskoči... e mačku o rep... koje si preverzije obilazila i šta nisi htela da platiš od programa kad su ti se uvalili add-ovi?
Nisam komunistkinja ali zato kradem intelektualno dobro...

Komunisti ne kradu kao kapitalisti, zato je kapitalista više.
A i ne uklapa se da ti kažem koja je to jedna jedina spasonosno sveobuhvatna opcija u Firefox-u, nema besplatno kod kapitalista...

Firefox je samo prebačen na Windows da ljudima objasni da nije sve u kapitalizmu... medjutim, jalov posao izgleda... polutana koliko hoćeš...

- - - - - - - - - -

matora hoće da kaže da nikad nije bila pionirka ali i ako jeste da joj to nametnuto
medjutim iako joj religija nametnuta to je ok jer je čula po okolini

a isti javašluk... i po komunističkim partijama i po crkvama... a u kapitalizmu sodoma i gomora...

i opet neću da ti kažem za tu čarobnu opciju jer si lenji stvor a ispred nosa ti je...
pazi kad ti ni antivirus ni antibot programi ne trebaju...

- - - - - - - - - -

pitaj one svoje četnike... od procenata i otimačina...

Мени сваког дана пукне лисица сама од себе, рестартује се. Пријави проблем и рестарт. Не знам зашто.

neću jaro da ti objasnim, pitaj svoje, vi se vazda u sve razumijete samo nikako da izgradite ništa okolo sebe a tolika pamet...
filozofski nonsens
znači nema šanse...

mislim znam ja tačan odgovor i žao mi dobrih ljudi koji vape za tim odgovorom
ali ne mogu da pomažem pojedinima sa Krste... banuj koliko hoćeš ali kad je neko stoka, ološ i bagra ljigava tu pomaganja nema...
pazi kad se po stilu pisanja vidi da je neko bagra spremna na sve radnje za male pare...
imperativ mi je da vidim da se i dalje muče

ih što nisam neka vlast, da vas staljinistički pokupim u jedan kombi za prevoz hleba...
sve to besno i obesno...

- - - - - - - - - -

Pisao sam i ranije,da kako izlazi novija vezija sve vece probleme pravi

pa sad zavisi od sistema, zavisi koje updateove imaš, zavisi od kompa, zavisi od verzije firefox-a...
ali ta jedna slatka mala opcija... kao magija... ali neću da kažem gde je na ekranu jer ste lenji...
ako sam je ja našao možete i vi...
leti bato ko Turkish Airlines...

- - - - - - - - - -

Misle četnici početnici da je Milunka Savić bila mlada partizanka .
Kakvo znanje takvi komentari i to ti je to .

Jok i nije... da je odbila pionirsku maramu u osnovnoj, čike u kožnim kaputima bi joj napravili roditeljski sa mamom i tatom kod kuće

Te bosanske fore neću da slušam... najviše krvnika u ime ********* baš iz BiH i CG
pa nije zalud Kusturica napravio film "Otac na službeom putu"
i dan danas rade iste radnje samo se ne pozivaju na komunizam...

- - - - - - - - - -

http://www.uskoplje.net/portal/inde...lje/politika/2093-popis-1423-suradnika-udba-e

sve moj do mojega... sve go četnik do golog... a stanovi u Beogradu...

neću jaro da ti objasnim, pitaj svoje, vi se vazda u sve razumijete samo nikako da izgradite ništa okolo sebe a tolika pamet...
filozofski nonsens
znači nema šanse...

mislim znam ja tačan odgovor i žao mi dobrih ljudi koji vape za tim odgovorom
ali ne mogu da pomažem pojedinima sa Krste... banuj koliko hoćeš ali kad je neko stoka, ološ i bagra ljigava tu pomaganja nema...
pazi kad se po stilu pisanja vidi da je neko bagra spremna na sve radnje za male pare...
imperativ mi je da vidim da se i dalje muče

ih što nisam neka vlast, da vas staljinistički pokupim u jedan kombi za prevoz hleba...
sve to besno i obesno...

- - - - - - - - - -

pa sad zavisi od sistema, zavisi koje updateove imaš, zavisi od kompa, zavisi od verzije firefox-a...
ali ta jedna slatka mala opcija... kao magija... ali neću da kažem gde je na ekranu jer ste lenji...
ako sam je ja našao možete i vi...
leti bato ko Turkish Airlines...

- - - - - - - - - -

Jok i nije... da je odbila pionirsku maramu u osnovnoj, čike u kožnim kaputima bi joj napravili roditeljski sa mamom i tatom kod kuće

Te bosanske fore neću da slušam... najviše krvnika u ime ********* baš iz BiH i CG
pa nije zalud Kusturica napravio film "Otac na službeom putu"
i dan danas rade iste radnje samo se ne pozivaju na komunizam...

- - - - - - - - - -

http://www.uskoplje.net/portal/inde...lje/politika/2093-popis-1423-suradnika-udba-e

sve moj do mojega... sve go četnik do golog... a stanovi u Beogradu...
Ma nasao sam ja to.Pri vrhu sa leve strane ikonica,kao lego kockica.Blokiras jednostavno plugin,ali mene cudi zasto nemam problema na Win.8.1 i na Ubuntu.Na Win.8.1 imam iste programe kao na 7-ci i ne crashuje mozilla,a na 7-ci problem.Koji nije ne resiv,ali mora stalno kad udjes na neku stranicu sajta.Nije na svakoj.

Back