Usli smo u sobu. Polako se skinuli. Nezno se pogledali, Ugasili svetlo. Zajedno se spustili na krevet. I........zaspali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja, iskreno, ali tako je ispalo. HvalaFiamma;bt111554:Iskreno, očekivala sam više na osnovu naslova![]()
Bas je i bila kratka.LJILJA MMM;bt111548:hahahahaha
odlična jako kratka forma
I pola je nesto. Ne znam da li da se odvazim da napisem celo.gagili48;bt111556:Pa da...to je pola...![]()
Ali ipak kratko.Prisoner;bt111564:PRESLATKO .....yebeno PRESLATKO![]()
Slazem se, ali i lepa uspavanka moze biti draga.DUNJA W;bt111988:Pa sta ima lepse nego tonuti u san i buditi se kraj onog kog volimo...
lejla.al.dbuni;bt112188:Savršena haiku erotska priča...
Ova pricica je kao savrsen dekoltelejla.al.dbuni;bt112188:Nastavak:"..a kada smo se probudili..."
(onda ide ono što je Fiamma očekivala..tj.moja mašta može svašta,jel`')
Savršena haiku erotska priča...
Bojim se da ne bude suvise strasno (ne sh nego samo s), pa da mi obrisu tekstLJILJA MMM;bt112189:NOV ŽANR.......MA BRE OVDE NA KRSTI SVE SAMI TALENTI
![]()
goksi65;bt112195:Bojim se da ne bude suvise strasno (ne sh nego samo s), pa da mi obrisu tekstpa posle
![]()
Ne znam da li ima smisla da probam, ali verovatno hocu. Naravno sa velikom dozom ukusa.LJILJA MMM;bt112196:a tu se znači krije tvoj talenat?![]()
goksi65;bt112198:Ne znam da li ima smisla da probam, ali verovatno hocu. Naravno sa velikom dozom ukusa.![]()
Na zalost, ne mogu sada. Moram da umesim nesto dok ne dodje zena, da moze da zavrsi posao. Obecavam za sutra, dao Bog zdravlja.LJILJA MMM;bt112200:mislim da neće moderator da briše. I što bi? Probaj.....ali odmah da vidimo, da pročitamo, pa ako te obrišu mi pročitali.......i ne sumnjam da će biti ...ukusno![]()
goksi65;bt112201:Na zalost, ne mogu sada. Moram da umesim nesto dok ne dodje zena, da moze da zavrsi posao. Obecavam za sutra, dao Bog zdravlja.![]()