Polozila sam..

Meni je strasno pomoglo sto su mi rekli da ako sudsrim ili zgazim nekog nisam kriv dok sam u skoli.
Prvi cas zamalo pandura , drugi cas 45km/h na prikljucnicu kod sava centra (nije se podigao , ali instruktoru ne bese milo) , treci cas me je terao da gazim pesake kod pravnog turirajuci , cetvrti da gazim pesake kod postanske , peti cas da slucajno ne smanjijem brzinu kad imiskoci neko na pola trake iz sporedne bocne......
Sesti cas gazela , e tu je rekao krsi zakon jer ako ostavis 20m ima da ti se ubacuju kao ludi u traku pa pravno gledano jos gore.
Vremenom vidis da mnogi vozaci cekaju bez nerviranja cak I kad na smederevcu skreces levo , a to je red iza tebe 2km.
И ја сам тако имао "час гурања" на Газели... Ја у "епохалном" југу, а гурам се са џипом ком је хауба виша од мог крова... Нисам био бржи, али се нисам ни нервирао због тога.
Мало њих ми је уопште ускочило испред. Ваљда сам био добар :whistling:

Ти мора да си првих 30 година живео у Швајцарској...

Шта се чудиш?

Или уопште не познајеш домаћи менталитет (што објашњава и многе друге примере).
Ne znam nikoga ko nema vozačku a muškarac, u moje vreme se smatralo da sa tobom nešto nije u redu ako ne možeš da položiš vožnju.

Ne znam nikoga ko nema vozačku a muškarac, u moje vreme se smatralo da sa tobom nešto nije u redu ako ne možeš da položiš vožnju.
... и свеједно није возио баш свако.

Било некад, па се приповеда.

Данас се вози без дозволе зато што неко неће да полаже или зато што је дозвола одузета...

Back