gost 278775
Zainteresovan član
- Poruka
- 226
Nije bitno ali kasnije postane bitno, tokom vremena, kad zaljubljenost splasne. Tad postaju bitne mnoge stvari, jer im je takoreci zanos ustupio mesto, zar ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije bitno ali kasnije postane bitno, tokom vremena, kad zaljubljenost splasne. Tad postaju bitne mnoge stvari, jer im je takoreci zanos ustupio mesto, zar ne?
dal vam je položaj osobe afrodizijak...? kad kažem položaj, ne misim da je pogrbljen, ispravljen, poduprt i to...
hvala...
Nije. Kod nas u velikoj meri vlada negativna selekcija i ako je neko dospeo do nekog polozaja ne mora uopste da znaci da je to postigao svojim narocitim kvalitetima.
Cesto znaci upravo suprotno. Cast izuzecima, naravno.
Положај се зове функција, српски језик је врло прецизан,не би морао да објашњаваш.
Што се тиче теме, не да ми није афродизијак, него кад видим неког метиљавца који је на функцији, смучи ми се још више.
Да није на функцији мислила бих "шта ће, јадан, тако је обележен за цео живот", али пошто јесте, помислим: чиме овај народ све ово заслужује?
И свака његова мана ми изгледа вишеструко већа.
dal vam je položaj osobe afrodizijak...? kad kažem položaj, ne misim da je pogrbljen, ispravljen, poduprt i to...
hvala...
pa to su inače sve dubokoumne teme, koje kad malo bolje razmisliš imadu neko skriveno značenje...Moram priznati da me tvoje teme teraju na duboko razmisljanje, majkemi.
Neam pojma na koji polozaj si mislio, ali meni u glavi samo ovaj.......lezi sa rukama ispod glave, gleda me netremice i uziva. Eventualno zackilji na trenutak![]()
Moram priznati da me tvoje teme teraju na duboko razmisljanje, majkemi.
Neam pojma na koji polozaj si mislio, ali meni u glavi samo ovaj.......lezi sa rukama ispod glave, gleda me netremice i uziva. Eventualno zackilji na trenutak![]()
Moram priznati da me tvoje teme teraju na duboko razmisljanje, majkemi.
Slazem se sa svim sto je receno o metiljavcima koji su na polozaj stigli nezasluzeno. Sto se tice onih koji su polozaj zasluzili, to mi govori o njihovoj inteligenciji, ambicijama, i drugim kvalitetima i sa te strane mi jeste afrodizijak. Medjutim, treba se paziti onih "radoholika", koji rade po 20 sati dnevno, pa im je zena poslednja rupa na svirali, koju misle da mogu da ubace u seks termin od pola sata nedeljno - to ne podnosim! Ili, jos gore, oni koji su na nekom rukovodecem polozaju, pa komanduju svima u firmi, pa onda misle da i zenu mogu da vrte oko malog prsta i tretiraju kao svoje vlasnistvo - to tek ne podnosim!dal vam je položaj osobe afrodizijak...? kad kažem položaj, ne misim da je pogrbljen, ispravljen, poduprt i to...
hvala...
Slazem se sa svim sto je receno o metiljavcima koji su na polozaj stigli nezasluzeno. Sto se tice onih koji su polozaj zasluzili, to mi govori o njihovoj inteligenciji, ambicijama, i drugim kvalitetima i sa te strane mi jeste afrodizijak. Medjutim, treba se paziti onih "radoholika", koji rade po 20 sati dnevno, pa im je zena poslednja rupa na svirali, koju misle da mogu da ubace u seks termin od pola sata nedeljno - to ne podnosim! Ili, jos gore, oni koji su na nekom rukovodecem polozaju, pa komanduju svima u firmi, pa onda misle da i zenu mogu da vrte oko malog prsta i tretiraju kao svoje vlasnistvo - to tek ne podnosim!