Nolje-nk
Početnik
- Poruka
- 6
Pozdrav, treba mi polovno porodično auto sa 6-7 sjedišta ,da nije skupo za održavanje ,itd
budzet 7-8k . Pucajte ,i hvala! PS: Sta mislite o Touranu i Grand Scenicu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ti treba veliki auto jer imaš više od dva deteta?Pozdrav, treba mi polovno porodično auto sa 6-7 sjedišta ,da nije skupo za održavanje ,itdbudzet 7-8k . Pucajte ,i hvala! PS: Sta mislite o Touranu i Grand Scenicu?![]()
Tako jeDa li ti treba veliki auto jer imaš više od dva deteta?
Zašto umesto Grand Senika ne uzmeš Renoovog espasa.Tako je
Pa kontam dizel ,ne razumijem se ali rijetko kad mi je ko preporučio da kupim benzincaDizel ili benzinac?
Pa zadnji red bi služio za malu djecu tako da pretpostavljam da nema puno veze koliki je prostorMoie pitanje je koliko je potrebno da zadnji red bude upotrebljiv i koliki je gepek potreban? Kod Tourana i tih manjih vozila neces dobiti potpuno upotrebljiv zadnji red, a i velicina gepeka se znacajno smanjuje.
Najbolje je da se pri kupovini rukovodiš onime što će ti reći žena.Pa zadnji red bi služio za malu djecu tako da pretpostavljam da nema puno veze koliki je prostor
Pozdrav, treba mi polovno porodično auto sa 6-7 sjedišta ,da nije skupo za održavanje ,itdbudzet 7-8k . Pucajte ,i hvala! PS: Sta mislite o Touranu i Grand Scenicu?![]()
Obrati pažnju jer malu dacu moraš voziti u posebnom sedištu, e sad to dečije sedište i sedište automobila ne legnu da se ne izgubi prostor i onda dete ima problema sa nogicama... Naj bolje je da poneseš i sedišta dečija pri kupovini i probaš. .Pa zadnji red bi služio za malu djecu tako da pretpostavljam da nema puno veze koliki je prostor
Renault je bukvalno izmislio taj segment vozila.Renaul Espace je odličan
Volim Renoe... Imao sam lepo iskustvo sa Meganom.... Ali preporučujem Mazdu 5 ,2,0 benzin.... Lep jak izdržljiv klizna vrata,...Renault je bukvalno izmislio taj segment vozila.
U brate ubija koliko ruzna.
A neće porastiPa zadnji red bi služio za malu djecu tako da pretpostavljam da nema puno veze koliki je prostor
I jedan od onih kojima limarija nije jaca strana.Volim Renoe... Imao sam lepo iskustvo sa Meganom.... Ali preporučujem Mazdu 5 ,2,0 benzin.... Lep jak izdržljiv klizna vrata,...