"Polovina zena ima 'rezervni plan' u vezi"

Da li ste nekada imali ili imate "rezervni plan" u vezi?

• M - da, imam

• Z - da, imam

• M - imao sam nekada

• Z - imala sam nekada

• M - ne, nikad

• Z - ne, nikad

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Prvo i prvo, ovo nije tema "ua zene", jer mislim da se i isto odnosi na muskarce, u kojoj meri videcemo kako se razvija tema.
Tema je inspirisana ovim tekstom:

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2769593/HALF-women-fall-partner-standby-fancied-case-current-relationship-turns-sour.html

Da li zene (i muskarci) imaju rezervni plan u vezi ili ne?
To je kako tekst kaze, neki poznanik, prijatelj, neko ko im je vec iskazao ljubav, i u slucaju da brak, tj. veza propadnu, one ili oni, imaju nekog drugog.
Ne znaci to nuzno da se ta osoba muva sa "rezervnim planom", vec zna da je ta "rezerva" spremna na vezu sa njom.
Koliko ima istine u tome, i zasto je to tako?

Jeste li vi nekada imali rezervni plan ili mozda imate rezervni plan?
Sta mislite o tome?

a i ako se razmišlja o rezervi, onda veza u kojoj ste već ne valja... osim ako neko ne zasniva vezu na nekim materijalnim interesima ili tako nečemu i nije ga briga za emocije...
mislim kako neko može tek tako iz normalne veze da odmah nakon raskida odleti tamo nekoj rezervi ako prema istoj ništa ne oseća?
ne znam, mislim da to ne može da postoji kada su ozbiljne veze u pitanju koje su zasnovane na emocijama.. drugo je ako je reč o interesu ili o kres kombinacijama...
i da, kada su kres kombinacije u pitanju, jesam imala rezervu.. pardon, rezerve... :lol:

Prvo i prvo, ovo nije tema "ua zene", jer mislim da se i isto odnosi na muskarce, u kojoj meri videcemo kako se razvija tema.

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2769593/HALF-women-fall-partner-standby-fancied-case-current-relationship-turns-sour.html

To je kako tekst kaze, neki poznanik, prijatelj, neko ko im je vec iskazao ljubav, i u slucaju da brak, tj. veza propadnu, one ili oni, imaju nekog drugog.
Ne znaci to nuzno da se ta osoba muva sa "rezervnim planom", vec zna da je ta "rezerva" spremna na vezu sa njom.

Sta mislite o tome?

Protiv sam tih rezervnih varijanti, ali one su pragmaticne i preko potrebne nazalost.

Sta mislite o tome?

To sve peach-kitze, koje se boje posvetiti svom spuružniku. Moj rezervni plan u vezi je neshta sasma drugo od najpederskije iebachinje njojzi iza legja.

Ne znaci da se ta osoba muva sa nekim dok je u vezi, nego zna da se neko lozi na nju, pa kao glavna veza propadne, vrati se onom sto se lozi na nju, tj. sa kim misli da moze da ostvari novu vezu.
Primera radi, ja (ili bilo ko drugi, nije tema o meni) se lozim na neku devojku, muvamo se kao malo, ali nista ne ispadne od toga, ona nadje decka, mene otkaci, mesec-dva kasnije ona se meni javlja kako je ostala bez decka, truc muc, bla, i nudi da se nadjemo na kafi.

Takve neke varijante.

Ne znaci da se ta osoba muva sa nekim dok je u vezi, nego zna da se neko lozi na nju, pa kao glavna veza propadne, vrati se onom sto se lozi na nju, tj. sa kim misli da moze da ostvari novu vezu.
Primera radi, ja (ili bilo ko drugi, nije tema o meni) se lozim na neku devojku, muvamo se kao malo, ali nista ne ispadne od toga, ona nadje decka, mene otkaci, mesec-dva kasnije ona se meni javlja kako je ostala bez decka, truc muc, bla, i nudi da se nadjemo na kafi.

Takve neke varijante.

cekam da se javi neko i da ti objasni neke stvari o alfa muzjaku i tako to

a de ti je ponos, dostojanstvo, muskost, da joj sluzis ko rezerva i neko ko je Znj izbor?

Takve neke varijante.

to moze da bude prihvatljivo ukoliko oba igracha uchestvuju u 'igri' ..
i takvih komb ima koliko hocesh ..
ali to teshko da ima veze sa emocijama, tj igrachi ih obichno i nemaju, bar one dublje..
mada , ko pricha o tome ovde :lol:
ono shto je budjavo i znak slabosti je ulazak u paralelnu "vezu" kad osetish da neshto shkripi u postojecoj..
meni to skroz jadno, tachnije msm da takva osoba ima problem panike i mora da podmaze ****** da ne zashkripi dok ego vrishti.

cekam da se javi neko i da ti objasni neke stvari o alfa muzjaku i tako to

a de ti je ponos, dostojanstvo, muskost, da joj sluzis ko rezerva i neko ko je Znj izbor?

Inace se slazem sa tobom, glupo je da budes rezerva i dobijes mrvice, dok onaj pre tebe ima i dorucak, rucak i veceru.
Ja sam dao samo jedan fiktivni primer koji je mozda i realan, jer sigurno ima onih koji ce pogaziti ponos, ili nasesti na takvu manipulaciju.
Sve se to moze ulepsati i lepo upakovati, sigurno nece niko iste veceri kada dobije nogu da zove ovog prethodnog, vec se to lepo upakuje, nije islo, ovo ono i ljudi padnu na to.

Inace se slazem sa tobom, glupo je da budes rezerva i dobijes mrvice, dok onaj pre tebe ima i dorucak, rucak i veceru.
Ja sam dao samo jedan fiktivni primer koji je mozda i realan, jer sigurno ima onih koji ce pogaziti ponos, ili nasesti na takvu manipulaciju.
Sve se to moze ulepsati i lepo upakovati, sigurno nece niko iste veceri kada dobije nogu da zove ovog prethodnog, vec se to lepo upakuje, nije islo, ovo ono i ljudi padnu na to.

ja sam to u trecem licu mislio, videh da si napisao da nije o tebi znaci, gde im je...
mnogi ni ne vide manipulaciju tu vec misle da je to slucajno ili cak normalno

to moze da bude prihvatljivo ukoliko oba igracha uchestvuju u 'igri' ..
i takvih komb ima koliko hocesh ..
ali to teshko da ima veze sa emocijama, tj igrachi ih obichno i nemaju, bar one dublje..
mada , ko pricha o tome ovde :lol:
ono shto je budjavo i znak slabosti je ulazak u paralelnu "vezu" kad osetish da neshto shkripi u postojecoj..
meni to skroz jadno, tachnije msm da takva osoba ima problem panike i mora da podmaze ****** da ne zashkripi dok ego vrishti.

Kakvi su to gadni problemi panike, penisa i ega u jednom :hahaha:
Mislim da ovde nije paralelna veza u pitanju vec, sta znam, raskines sa trenutnim deckom, budes sama nedelju-dve (dan-dva, kako kod koga) i onda ti padne na pamet da se bivsi ili kolega s posla lozi na tebe i tu pocnes novu vezu / semu, ili sta vec.
Tj. ne mora da znaci da neko ima dve veze istovremeno, vec samo ima potencijalnog kandidata za koga misli da je spreman na vezu.

Kakvi su to gadni problemi panike, penisa i ega u jednom :hahaha:
Mislim da ovde nije paralelna veza u pitanju vec, sta znam, raskines sa trenutnim deckom, budes sama nedelju-dve (dan-dva, kako kod koga) i onda ti padne na pamet da se bivsi ili kolega s posla lozi na tebe i tu pocnes novu vezu / semu, ili sta vec.
Tj. ne mora da znaci da neko ima dve veze istovremeno, vec samo ima potencijalnog kandidata za koga misli da je spreman na vezu.

panika penis i ego su ti sveto trojstvo ak nisi znao :lol:

ostalo -ne menjaj kurs sada, iz prethodnog posta je bila pricha da je on/ona ochujukao :lol: da se ne vracam sad , mrzi me... a to ti je mali korak do paralele... flert dok si u vezi - korak do sexa dalje ..

Sta mislite o tome?

imam,ali ne svojom voljom,ne planiram,ybg nisam ja kriv što se sviđam određenim ženama...zanimljivo kako uvijek pojačano nagrnu na mene kad sam u nekoj vezi...kuliram i ne flertujem,tek kad veza pukne nezavisno od toga ko je koga šutnuo stupam u akšn...:aha:

Otkrio nam clanak toplu vodu.
Najdosadnije je kad krenu da kenjaju o raznim glupostima koje su totalna suprotnost od praxe a sve uvek istovremeno imaju vise opcija.
I ti kao fol treba da se pravis da im verujes u gluposti koje izlaze sa usta a oboje znate da onaj drugi laze.
Ta snishodljivost muskaraca i prihvatanje zenskog licemerja meni nikad nije bila jasna.
Sve za snoshku il sta?
Pa plati kurvu ybte postenije je i jeftinije

Back