Rešeno Polomljen TV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Djole27

Početnik
Poruka
6
Dakle bio je docek nove godine kod druga i sad mi se svi napili i ja sam slucajno polomio televizor odnosno puklo je staklo pitao sam neke ljude kazu mi svi da mora da se menja neki panel,ja ne znam nista o tvu ni dal je lcd ili led bukv samo znam da ima otprilike 40 inca,zanima me kolko to moze da me kosta otprilike jer moram brzo skupim pare imam 16god pa be smeju roditelji saznaju moram sam skupum pare

Dakle bio je docek nove godine kod druga i sad mi se svi napili i ja sam slucajno polomio televizor odnosno puklo je staklo pitao sam neke ljude kazu mi svi da mora da se menja neki panel,ja ne znam nista o tvu ni dal je lcd ili led bukv samo znam da ima otprilike 40 inca,zanima me kolko to moze da me kosta otprilike jer moram brzo skupim pare imam 16god pa be smeju roditelji saznaju moram sam skupum pare

Не сери него кажи родитељима. То ти је паметније.

Kupices drugi

Najgori mogući kvar, kao kad pukne displej kod Samsung telefona. Kao što je već napisano, zavisi od mnogo čega, koji model, veličina, starost, led ekran ili lcd..?
Najbolje moguće rješenje je potražiti u servisima, možda imaju takav polovan gdje je neki drugi problem, ili da vidiš po oglasima.
Možda je rešenje da kupiš takav isti polovan, ima dosta ponuda.. uglavnom problem nije baš lak, ali ni nerješiv.
Ipak, svakome se to može desiti i dešava se, tako da je možda najbolje da kažeš svojima.. ako su iole razumljivi, shvatiće te i razumjeti.

Zavisi koji panel i proizvodjac tv-a. Ako je neki sharp, fox,vox,telefunken i sl na konju si. Mos novi tv da kupis za 100-200 jura, ako si sjebao lg i samsung, onda je to malo zajebanije, a ako si sjebao soni ili neki oled tv cija je cena okvirno oko 200 000 dinara onda si ga naebo.

Znaci, ako su neki levaci kupi novi tv, nije vredno popravke.
Ako je Lg, samsung ili soni, probaj popravku jer su skupi tv oko 500-600 eura su novi
ako si sjebao oled, onda drzi gace, ne znam sta da ti kazem

Zavisi koji panel i proizvodjac tv-a. Ako je neki sharp, fox,vox,telefunken i sl na konju si. Mos novi tv da kupis za 100-200 jura, ako si sjebao lg i samsung, onda je to malo zajebanije, a ako si sjebao soni ili neki oled tv cija je cena okvirno oko 200 000 dinara onda si ga naebo.

Znaci, ako su neki levaci kupi novi tv, nije vredno popravke.
Ako je Lg, samsung ili soni, probaj popravku jer su skupi tv oko 500-600 eura su novi
ako si sjebao oled, onda drzi gace, ne znam sta da ti kazem
Mislim da je ovo neki jeftiniji TV tako da ili cu da im popravim ili cu kupiti neki polovan tako neki slican

Нек ти очита друг који је модел. Једино тако може да се сазна да ли има заменских панела у сервису и колика је цена.
Тек онда можеш да одлучиш шта ти је чинити. Уосталом, онда и сам можеш да назовеш пар сервиса и да се распиташ. То ти је 5 мин посла.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back