Polna segregacija dece

Pa i ja sam zena i imam zensku decu,a nisam mazohista da zelim Srednji vek.Samo,velim,da je moderno drustvo izrodilo izopacene licnost,dakle tu onda nesto ne valja!

Ja sam ipak mišljenja da se normalno definiše u skladu sa duhom vremena u kojem se živi.

5874_458790004212065_1015671272_n.jpg

Primera radi, ove dve devojke/žene sa slike su izazvale bujicu kontraverze kad su se pojavile ovako obučene na ulici 1937. godine.
Nalaziti paralelu sa današnjim kodeksom oblačenja i ponašanja bi bilo jednostavno besmisleno.

Isto važi i za polna i seksualna pitanja. Danas je društvo jednostavno daleko manje marginalizovano u poređenju sa onim od ranije.

Ja sam ipak mišljenja da se normalno definiše u skladu sa duhom vremena u kojem se živi.

Primera radi, ove dve devojke/žene sa slike su izazvale bujicu kontraverze kad su se pojavile ovako obučene na ulici 1937. godine.
Nalaziti paralelu sa današnjim kodeksom oblačenja i ponašanja bi bilo jednostavno besmisleno.

Isto važi i za polna i seksualna pitanja. Danas je društvo jednostavno daleko manje marginalizovano u poređenju sa onim od ranije.

I sta nam je to dobro donelo?Zenstvene muskarce i muzevne zene?

Promena ne mora uvek da bude plodonosna, jednostavno je tu. Drugačije je i to se oseća.
Po meni je sloboda ekspresije bolja od gomilanja tenzije pod tepih. Nije društvo izrodilo ništa novo, samo se sada slobodnije govori o tome.

Back