gost 373116
Buduća legenda
- Poruka
- 31.059
Са овом девојком треба правити децу. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemaš ti pojma koje su to zajebancije...Bez šorca do kolena ništa! Ja na rukometnoj tekmi jednommislis da je slika br 2 iz uvodnog posta dokaz da je zenska intimna regija skrivena i da zeni kao sportisti omogucava nesputano kretanje kako bi dala svoj maksimum u disciplini u kojoj se takmici
pa ne nose ni svi muskarci visuljka uz nogu da landara, postoje nacini na koje vrsnjak moze da se spakuje i u ultramale gace i da na taj nacin i muskarci osete vrhunac nesputanosti pri skoku
zasto im uskratiti zadovoljstvo sa produzenim elastek nogavicama
Kad sam napisala bolje prosle mislila sam na zene koje su imale afere sa poslodavcem. One koje S druge strane su zene koje na to ne pristaju. Ali to je druga tema.
Pravo da ti kazem borile smo se samo za pravo glasa. Za ravnopravnost ...koju koristimo samo kad nam odgovara.
Послато са Lenovo A6000 уз помоћ Тапатока
ja ne znam šta tebi nije jasno, Bog je lepo raspodelio zaduženja, muškarac radi van kuće žena u kući. muškarac obavi svoj posao i dođe kući i odmara se, a to što vi morate da radite dva posla vidite sa onima koji su vas izložili da bi trebalo da radite dva posla. ili možda smatraš da bi muškarci trebalo da snose teret vaših pogrešnih životnih opredeljenja, da ne kažem besnih glista
Muskarci ce uvek generalno biti bolji u sportu. Uvek su bili, jesu i bice. To je jednostavno tako po prirodi. I tu nema nista pogresno
Netacno. Samo opet pokazujes da si zenomrzac.
Na primer, ima zena u firmi koje "bolje" prodju, mnogo veca plata, sigurnost na poslu .
S druge strane, snow je napisao I lose strane pri samom zaposljavanju.
A da ne pisem o svakodnevnom izjvljavanju direktora/ muskarca nad Zenom koja posteno radi, dalje, nije od onih koje su "bolje" prosle...
gledam atletiku i zgorzena sam diskriminacijom
zasto nisu isti dresovi za oba pola za istu disciplinu
da li znate za jos neki oblik polne diskriminacije?
ajde sada vi
Pogledajte prilog 431244
Pogledajte prilog 431245
I šta sam za moju sugrađanku Španovićku rekao?!
Lepa,šarmantna,seksi,a šampionka!
Dokle da se devojke/zene kod nas gledaju povrsno samo kroz izgled u prvom planu?
Skoro svaka tv emisija,skoro svaki naslov ide na konto izgleda zenske osobe prvo.
Ivana Spanovic trenutno aktuelna.Zivi kao pas sto se kaze,svega se odrekla da bi imala sportsku karijeru.Njen dan je pakao.Njen zivotni raspored takodje.Nema mnogo toga sto je svima manje ili vise dostupno.
O tome se retko kad pise i prica.
Ali obavezno naslovi o njenom telu prvo umesto o uspesima.
Zenska osoba tipa nuklearni fizicar,druga se bavi astronomijom - naslov tipa kako ona mocno izgleda a cime se bavi.
Zasto nametanje povrsnog umesto sustine?
A sta ako muskarac postane invalid, umre od neke bolesti, pogine u ratu...sta da radi zena? Nadje novog muza?