polna diskriminacija

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mislis da je slika br 2 iz uvodnog posta dokaz da je zenska intimna regija skrivena i da zeni kao sportisti omogucava nesputano kretanje kako bi dala svoj maksimum u disciplini u kojoj se takmici
pa ne nose ni svi muskarci visuljka uz nogu da landara, postoje nacini na koje vrsnjak moze da se spakuje i u ultramale gace i da na taj nacin i muskarci osete vrhunac nesputanosti pri skoku
zasto im uskratiti zadovoljstvo sa produzenim elastek nogavicama
Nemaš ti pojma koje su to zajebancije...Bez šorca do kolena ništa! Ja na rukometnoj tekmi jednom
obukao kraći šorc kao ostali i svaku "pračku" kad sam skakao ženske cićale iz publike.Kad sam ukapirao-
drugo poluvreme sam obukao "tarzanke " ispod...Ali to smeta brate-sestrooooo....:sad2:

Kad sam napisala bolje prosle mislila sam na zene koje su imale afere sa poslodavcem. One koje S druge strane su zene koje na to ne pristaju. Ali to je druga tema.

Trebate da se skupite i olupate kuravele i resen problem.

Ali ne,vama je bolje da ostane tako jer ko zna mozda i vi jednog dana bolje prodjete.

Sasvim je ok. da muskarac nudi zeni bilo sta za seks jer mu je to u prirodu,ali ako zena to prihvati to je kriminal.

ja ne znam šta tebi nije jasno, Bog je lepo raspodelio zaduženja, muškarac radi van kuće žena u kući. muškarac obavi svoj posao i dođe kući i odmara se, a to što vi morate da radite dva posla vidite sa onima koji su vas izložili da bi trebalo da radite dva posla. ili možda smatraš da bi muškarci trebalo da snose teret vaših pogrešnih životnih opredeljenja, da ne kažem besnih glista

A sta ako muskarac postane invalid, umre od neke bolesti, pogine u ratu...sta da radi zena? Nadje novog muza?

Netacno. Samo opet pokazujes da si zenomrzac.
Na primer, ima zena u firmi koje "bolje" prodju, mnogo veca plata, sigurnost na poslu .
S druge strane, snow je napisao I lose strane pri samom zaposljavanju.
A da ne pisem o svakodnevnom izjvljavanju direktora/ muskarca nad Zenom koja posteno radi, dalje, nije od onih koje su "bolje" prosle...

Još kad pitaju jel imate dece, kolko imaju godina i dal nameravate da rađate.

@tema: pitao sam drugaricu, profi atleticarku, da li moraju da nose te tako kratke donje delove dresova, i kaze da ne moraju, da postoje samo okvirne granice dokle moze da ide. Moze, ako joj se svidja, da nosi i dres do clanaka dole, ali to je na nivou tima da odluci koje dresove ce da nose.
Pravila u atletici nemaju tu neka preterano striktna ogranicenja.
Tako da, u konkretnom slucaju, ne postoji diskriminacija.

Postavljac iz licnog ubedjenja misli da je lakse u tesnim trikoima, ne shvatajuci da muskarcu smeta takva stegnutost.

E, to sto je zenama uskracen pogled moze da se tretira kao diskriminacija, ali treba odluciti, da li isti arsini vaze i za ono

sto je njihovo ili samo za one muskarce koji su tudji.:)

Dokle da se devojke/zene kod nas gledaju povrsno samo kroz izgled u prvom planu?

Skoro svaka tv emisija,skoro svaki naslov ide na konto izgleda zenske osobe prvo.

Ivana Spanovic trenutno aktuelna.Zivi kao pas sto se kaze,svega se odrekla da bi imala sportsku karijeru.Njen dan je pakao.Njen zivotni raspored takodje.Nema mnogo toga sto je svima manje ili vise dostupno.
O tome se retko kad pise i prica.

Ali obavezno naslovi o njenom telu prvo umesto o uspesima.

Zenska osoba tipa nuklearni fizicar,druga se bavi astronomijom - naslov tipa kako ona mocno izgleda a cime se bavi.

Zasto nametanje povrsnog umesto sustine?

Dokle da se devojke/zene kod nas gledaju povrsno samo kroz izgled u prvom planu?

A žene kad vide muškarca prvo što im padne na pemet je da li može da reši diferencijalnu jednačinu za deset sekundi? Ne piši gluposti.

Skoro svaka tv emisija,skoro svaki naslov ide na konto izgleda zenske osobe prvo.

Žena sama najviše ističe svoj izgled pa sve ostalo.

Ivana Spanovic trenutno aktuelna.Zivi kao pas sto se kaze,svega se odrekla da bi imala sportsku karijeru.Njen dan je pakao.Njen zivotni raspored takodje.Nema mnogo toga sto je svima manje ili vise dostupno.
O tome se retko kad pise i prica.

Tera li je neko da se bavi sportom?

Ali obavezno naslovi o njenom telu prvo umesto o uspesima.

Nisam ni jedne vesti video gde su prvo rekli kakvo dupe ima pa da je osvojila zlatnu medalju.

Zenska osoba tipa nuklearni fizicar,druga se bavi astronomijom - naslov tipa kako ona mocno izgleda a cime se bavi.

I opet pišeš budalaštine. Ti zamišljaš da objavljen rad koji prozlazi kroz peer review počinje sa "autor na sebi ima samo prsluče i čarape"? Prekini da se magarčiš.

Zasto nametanje povrsnog umesto sustine?

Šta je suština? Dobar fizički izgled je znak reproduktivnog zdravlja.

b985f28040b31bedbc2af456fa95fa00.jpg

Ako smo ravnopravni i glupe feministkinje kazu da su muskarci i zene ravnopravni potpuno: zasto je muski i zenski sport odvojen? :D

Upravo zato sto je odvojen,to nije diskriminacija. : )
Jednostavno fizicke predispozicije zena su razlicite od muskaraca,sto ne znaci da one ne mogu igrati fudbal. :) ili bilo koji drugi sport.
To je jednostavno kategorija...muska i zenska.Kao npr.sto u boksu imas kategorije. :)

Back