poljupci

Sugaenzi

Iskusan
Banovan
Poruka
6.533
Zene se opako loze na ******ljenje i maksimalno izbegavam da se cmacem jer mi je uvek na pameti da je doticna ko zna sta sve drzala u ustima:per:
Odlicne rezultate u prevenciji ******ljenja daje beli luk kiselo vino pivski zadah crni luk naravno i svargle .
Kad se nakrkam doticnih ******ljenje obavezno izostane pa moz da se predje oma na torbanje.

Нормална жена неступа у секс са особом која "гура свуда џоку", нече ни да стане са њим, а не да има било шта.

Блајби блајбује :lol:

Zene se opako loze na ******ljenje i maksimalno izbegavam da se cmacem jer mi je uvek na pameti da je doticna ko zna sta sve drzala u ustima:per:
Odlicne rezultate u prevenciji ******ljenja daje beli luk kiselo vino pivski zadah crni luk naravno i svargle .
Kad se nakrkam doticnih ******ljenje obavezno izostane pa moz da se predje oma na torbanje.

dobro je to što si svestan koliko si tu kriterijumi niski.

Čuj strah od poljupca...pa valjda ćeš se intimizirati sa osobom u koju imaš mrvu nekog poverenja u smislu higijenskih, zdravstvenih i seksualnih sklonosti i navika.
Mnogo je veći horor ono što teško svojevoljno moćeš izbeći,
recimo dok stojiš u redu u pošti ili prodavnici...ili u gužvi u gradskom, pa te zapuhne taj zadrigli vonj pomešanih molekula rakijetine brlje, bijelog luka, jeftine krdze i znojčine koja nedelju dana čeka kupanje.

edit: Ljubljenje je divno Šugi...fakat propuštaš previše nežnosti izbegavajući ga.

Poslednja izmena:

A da ideš kod neke žene da ti nešto prebaje, a?

Kiss me slowly

- - - - - - - - - -

tenderly

- - - - - - - - - -

sweetly...

- - - - - - - - - -

on the lips

- - - - - - - - - -

down to my finger tips

- - - - - - - - - -

man_in_love.gif

Back