Poljubac

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Da li se plasite da cete bpogresiti nesto kada se ljubite? Bas sam sada razmisljala o mom bivsem decku iz Izraela. On je stariji od mene oko 12 godina. Mi smo se prvo druzili. On je ziveo blizu mene. Bio je bas stidljiv. Kada smo se poljubili, prvi put, on se sav zacrveneo. Rekao mi je da ce biti bolje drugi put, ali ja sam mu rekla da mi je bilo divno i da se ljubi najlepse do sada. On je rekao da mu je to prvi poljubac u zivotu, jer se uvek plasi da ce devojku ubosti nosem, a ja sam bila posebna za njega, jer je cuo da se lepo ljubim. Ja sam njemu rekla da mogu da radim dobro i neke druge stvari, ali to tek kada se udam. Bas sam pre njega bila sa jednim deckom, koji mi je rekao da budem nevina dok se ne udam. Tada sam to cvrsto odlucila. On je rekao da ne treba da budem necija vece solja. Njegova cerka je, inace, uveliko zarila i palila po srednjoj skoli tada, a ja sam jos bila mala.
Sadasnji decko se lepo ljubi, ali i on mi je priznao da se ja lepo ljubim, ali da on ima strah, da mu ne smdi iz usta. Rekla sam mu da mu ne smrdi, posto mu stvarno ne smrdi, iako jede mrcine, i da se lepo ljubi. Cesto sam nailazila na starij muskarce, koji su izbegavali da se ljube, jer su mislili da su smotani.
Posto sam nevina, poljupci su sastavni deo moje ljubavne igre za sada. Njema zavodim i ocaravam moje momke. Volela bih da se udam, pa bih onda svakog dana poljubcima ulepsavala dan mom muzu.
Kako vi stojite sa poljupcima? Da li vremenom prestajete da se ljubite?:heart:

:heart: Da li se plasite da cete bpogresiti nesto kada se ljubite? Bas sam sada razmisljala o mom bivsem decku iz Izraela. On je stariji od mene oko 12 godina. Mi smo se prvo druzili. On je ziveo blizu mene. Bio je bas stidljiv. Kada smo se poljubili, prvi put, on se sav zacrveneo. Rekao mi je da ce biti bolje drugi put, ali ja sam mu rekla da mi je bilo divno i da se ljubi najlepse do sada. On je rekao da mu je to prvi poljubac u zivotu, jer se uvek plasi da ce devojku ubosti nosem, a ja sam bila posebna za njega, jer je cuo da se lepo ljubim. Ja sam njemu rekla da mogu da radim dobro i neke druge stvari, ali to tek kada se udam. Bas sam pre njega bila sa jednim deckom, koji mi je rekao da budem nevina dok se ne udam. Tada sam to cvrsto odlucila. On je rekao da ne treba da budem necija vece solja. Njegova cerka je, inace, uveliko zarila i palila po srednjoj skoli tada, a ja sam jos bila mala.
Sadasnji decko se lepo ljubi, ali i on mi je priznao da se ja lepo ljubim, ali da on ima strah, da mu ne smdi iz usta. Rekla sam mu da mu ne smrdi, posto mu stvarno ne smrdi, iako jede mrcine, i da se lepo ljubi. Cesto sam nailazila na starij muskarce, koji su izbegavali da se ljube, jer su mislili da su smotani.
Posto sam nevina, poljupci su sastavni deo moje ljubavne igre za sada. Njema zavodim i ocaravam moje momke. Volela bih da se udam, pa bih onda svakog dana poljubcima ulepsavala dan mom muzu.
Kako vi stojite sa poljupcima? Da li vremenom prestajete da se ljubite?:heart:

ako nekad budem bio mod, imaš zagarantovan trajni ban od mene, momče :zag:
ako ne onda ništa

Back