dajanijegara
Zainteresovan član
- Poruka
- 320
Najromanticnije je na plazi, s pogledom na zalazak sunca. Ovo pisem iz iskustva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
storm cloud:Мени први пољубац никад није романтичан, него стресан.![]()
....Ako ume da se ljubi...baš me briga gde smo....Dragantaur:najromanticnije mesto prvog poljupca je za vas,gde?
.....Obdaništa?!!! Jao čika Kambi pa sad si počeo da juriš i predškolski uzrast?!!! :shock:kambodza:.....definitivno prvi poljubac,maj mesec kisha,mi pokisli ,ispred jednog obdanishta ........................pada kisha a mene tada pogodio grom ..............
....chitaj "prvi poljubac".........................ludopileglodjekosku:.....Obdaništa?!!! Jao čika Kambi pa sad si počeo da juriš i predškolski uzrast?!!! :shock:
...pa i ja sam se prvi put poljubila u obdaništu....kambodza:....chitaj "prvi poljubac".........................![]()
![]()
........a ja ispred ..................prvi pravi,nezaboravan i svaki put kad pada kisha secanja se vracaju .................. ;-) ;-)ludopileglodjekosku:...pa i ja sam se prvi put poljubila u obdaništu....![]()
...ako nastaviš da budeš tako divno romantičan....moraću da te izaberem za svog sexualnog partnera (pogledaj temu pre ove)....A to ne bi izašlo na dobro....ili bez povreda....kambodza:........a ja ispred ..................prvi pravi,nezaboravan i svaki put kad pada kisha secanja se vracaju .................. ;-) ;-)
.........bilo to odavno ,tad bih romantik a sad samo praktik ....................ali lepo se setiti tih vremena (zbog kishe verovatno) kad su mi sitnice bile mnogo sladje nego sadashnje krupne stvari .................. ;-) ;-)ludopileglodjekosku:...ako nastaviš da budeš tako divno romantičan....moraću da te izaberem za svog sexualnog partnera (pogledaj temu pre ove)....A to ne bi izašlo na dobro....ili bez povreda....![]()
Vuk samo krzno promeni...ali mu je ćud u osnovi ista....Ako si bio romantik tada...romantik si i sada...samo to mnogo bolje kriješ....kambodza:.........bilo to odavno ,tad bih romantik a sad samo praktik ....................ali lepo se setiti tih vremena (zbog kishe verovatno) kad su mi sitnice bile mnogo sladje nego sadashnje krupne stvari .................. ;-) ;-)
...ha ha to mi i ortaci pricaju ali mislim da sam vremenom pregoreo i da je sad ostala racionalna strana mene ................a valjda to ide sa godinama ................. :wink:ludopileglodjekosku:Vuk samo krzno promeni...ali mu je ćud u osnovi ista....Ako si bio romantik tada...romantik si i sada...samo to mnogo bolje kriješ....
....hm...godine ti možda donesu nekog ko će da prodžara po tom pepelu i zapali jednu finu, toplu vatricu....Ili ti bar ja to želim....kambodza:...ha ha to mi i ortaci pricaju ali mislim da sam vremenom pregoreo i da je sad ostala racionalna strana mene ................a valjda to ide sa godinama ................. :wink:
.....opet ta salsa ............ludopileglodjekosku:....hm...godine ti možda donesu nekog ko će da prodžara po tom pepelu i zapali jednu finu, toplu vatricu....Ili ti bar ja to želim....
Ode Pile da obuje svoje plesne cipelice....jer već kasni na časove....
Šaljem ti poljubac čika Kambi...stari ciniku...
chika_doktor:na podforumu politika
ludopileglodjekosku:.....Obdaništa?!!! Jao čika Kambi pa sad si počeo da juriš i predškolski uzrast?!!! :shock:
:-D 8-) :-D 8-) :-D 8-) :shock:NovaIsta: