Poljubac života

@yioim
Niš- lik skočio sa zgrade, nije mnogo visoko 3-ći ili 4-ti sprat
Međutim, uhvati preveliki zalet i upadne u krošnju drveta :rotf:
Ljudi se okupili, svi gledaju...on sa grane na granu, siđe sa drveta, otrese malo majicu i pantalone, kulturno masi ljudi kaže : "Dobar dan." I ode.
Hahahahahahahaha

zato se doseljavaju u Bg em nema drveca em visoke zgrade :lol:
crni humor ...

nego da se vratimo na onu dvojicu kako su se zvali ? Mik i majk ili tom i Dzeri zna li se sta ?

Dokaz da nije uvek kako izgleda ...
jos se ne zna..........malo cudno da je neko bas tada bio spreman sa kamerom u ruci i sve to snimao. Tada nisu postojali mobilni pa da svakog sekunda mozes da snimis sta oces. Ali, ako vidimo da su imena i dogadjaj vezani za ameriku, onda odmah ovake slucajeve staviti ad-akta. Ameri su lazirali dzoging po mesecu a da nece ovako nesto.

Poljubac života

Rocco Morabito, američki fotograf, 1967. godine je snimio jednu od svojih najpoznatijih fotografija, koja je u povijesti ostala pod imenom: “Poljubac života“.

Godinu dana kasnije, za nju je dobio Pulitzerovu nagradu - najprestižniju nagradu među novinarima i fotoreporterima.

Na dan kad je slika snimljena, električari Randall Champion i Jay Thompson izvršili su planirane radove na zamjeni žica visokog napona kada je Randall slučajno dotaknuo jednu od njih. Jačina od 4000 volti trenutno je prošla kroz njegovo tijelo i srce, i ne mogavši izdržati takvo opterećenje, srce se zaustavilo!

Randallovo beživotno tijelo visilo je na sigurnosnim pojasevima, ali njegov partner nije izgubio glavu i shvativši da mu je svaka sekunda vazna, započeo je umjetno disanje, usta na usta!

Kad se u Randalla pojavio slab puls, Jay ga je otkopčao i, bacivši ga na rame, spustio na zemlju. Kad su spasioci stigli, Randall Champion se ponovno osvijestio. Nakon nekog vremena, potpuno se oporavio i opet krenuo prema svome poslu...

Uredili: Dražen Kaužljar i Sanja Paić

Pogledajte prilog 1158553
znaš li na šta asocifa ova fotografija danas.,.

znaš li na šta asocifa ova fotografija danas.,.
Pa objasnio je drug @yioim :mrgreen:

Šalim se. Dajte, žene, šta vam je, pustite te prozivke, ova gore ironična, čovek na kraju odgovorio istom merom, sad ti mene "pitaš", mogla si jednostavno da kažeš "Mene ova fotografija asocira na gejeve" i takav komentar bi bio ok.
Velika je razlika između "Ja mislim...ovo i ono" i "Znaš li ti šta većina misli o ovom i onom".
Nadam se da smo se razumeli. Lijep pozdrav.

Bila lepa tema . Onda napravite od teme sprdnju , a ti usput promeniš 10 mišljenja i šta drugo očekuješ? Mogla sam i ja da odgovorim čoveku da se ni to ne računa , poneo ga film..ali eto nisam.

Čovek čoveku spasio život. Ako ćemo i to da koristimo za provlačenje raznih ideja i idejica, sopstvene projekcije i sumnje ,međusobno nepoštovanje, onda stvarno idemo u utopiju.
Potpuno tačno. Nije isto ja mislim i desilo se. Tu se slažemo. Pozdrav.

Pa objasnio je drug @yioim :mrgreen:

Šalim se. Dajte, žene, šta vam je, pustite te prozivke, ova gore ironična, čovek na kraju odgovorio istom merom, sad ti mene "pitaš", mogla si jednostavno da kažeš "Mene ova fotografija asocira na gejeve" i takav komentar bi bio ok.
Velika je razlika između "Ja mislim...ovo i ono" i "Znaš li ti šta većina misli o ovom i onom".
Nadam se da smo se razumeli. Lijep pozdrav.
pa eto meni je drago što je čovek preživeo
nisam ništa loše mislila i ne znam zašto mi se obraćaš kao da sam u množini

nekada bi komentar bio jao evo imamo novog heroja spasio je jedan život
danas bi komentar bio
ju vidi ove pedere gde su se dovatili, iznajmite sobu pa se iebite aloe deca vas gledaju

to sam htela da ti kažem.

Čovek čoveku spasio život. Ako ćemo i to da koristimo za provlačenje raznih ideja i idejica, sopstvene projekcije i sumnje ,međusobno nepoštovanje, onda stvarno idemo u utopiju.
Potpuno tačno. Nije isto ja mislim i desilo se. Tu se slažemo. Pozdrav.
To je tačno. Ne znam zašto ljudi ne umeju da se priključe razgovoru bez nekog "Znaš li ti..."
I to u startu shebe.
Otkud bilo ko o bilo kome "nešto zna", previše se piše na ličnom nivou.
"Ja mislim..." Pa šta god da misli, ima pravo da misli i piše.
Ne kapiram zašto iko mora prvo da se "zakači" sa "znaš li ti da..."
Samo sam objasnio PerfectOne da nema potrebe da mene ispituje šta ja znam ili mislim, umesto toga "Ja mislim ..." to i to. I šta god da misli, njeno pravo.

To je tačno. Ne znam zašto ljudi ne umeju da se priključe razgovoru bez nekog "Znaš li ti..."
I to u startu shebe.
Otkud bilo ko o bilo kome "nešto zna", previše se piše na ličnom nivou.
"Ja mislim..." Pa šta god da misli, ima pravo da misli i piše.
Ne kapiram zašto iko mora prvo da se "zakači" sa "znaš li ti da..."
Samo sam objasnio PerfectOne da nema potrebe da mene ispituje šta ja znam ili mislim, umesto toga "Ja mislim ..." to i to. I šta god da misli, njeno pravo.
macane, prekratak ti je fitilj.
hvala što si mi objasnio.
objasnila sam i ja tebi
sad smo kvit:heart:

Back