Poljubac deci u usta

Ruzno je kada neke majke na javnom mestu izvadi sisetinu i doji dete pred svima.....

5k4-ashley.jpg

mene licno bas briga dal neko doji al ja sam se sklanjala,nikad nisam dojila pred svima
cak sam se sklanjala i od svekrve u svojoj kuci...odem lepo u sobu i nahranim bebu i kraj(ne jer me sramota nego sam volela mir i tisinu dok to radim)
ne znam sta su sad odlepile zene da forsiraju to dojenje u javnosti
zapele ko sivonje
doji i cuti
nisi jedina koja je to radila i nisi ni poslednja ni prva itd
i cao
jbte bre napravise od dojenja citavu festu
ne znam odakle ta potreba da glume majke kraljice i pozrtvovane mucenice kao da im neko brani da doje jbt
koga bre briga,idi doji i cuti,kad sam mogla ja tako,mogu i druge
nikad nisam od toga pravila neku famu jbt
ne kapiram
jos kad im vidim one gole slike po fb kako se busaju kao ja dojim,ja lkraljica,oni mi ne daju,njima se gadi....alo bre...ko ti ne da? kome smeta? sta te bre briga?
zaludne hormonasice odlepile
ne znam sta je ljudima...ili su potpuno protiv dojenja i uzimaju inekcije za zaustavljanje mleka,sto je po meni isto idiotski, ili su otisle u drugu krajnost pa forsiraju celu pricu oko dojenja ko da je ne znam sta

- - - - - - - - - -

nije ruzno nego odvratno i nekulturno

- - - - - - - - - -

postoji flasica,ne mora sisa da se vadi

beba koja iskljucivo sisa i koja je mala i mleko joj je jedina hrana moze komotno da se doji negde gde je zavuceno
to nije odvratno ali je odvratna cinjenica da se zene tripuju da im neko brani da doje pa onda u inat vade sise na svakom koraku cak i kad je beba vec velika i ne mora da sisa na zahtev nego moze da jede kasicu npr

Ne bi trebalo ljubiti decu u usta iz nekoliko veoma opravdanih razloga
Ljubav i bliskost se mogu izraziti na hiljadu načina koji ne skreću u izvitoperenost !
Ne bi trebalo dojiti decu na javnom mestu jer je čin isuviše intiman a mi smo se kao razumni i intelektualno dominantniji sisari odavno razišli sa pukim nagonom!
Zašto je čovek učio koješta i pisao bonton ako se nakon dva veka civilizacije opet prihvata pravilo čopora

Sent from my iPhone using Tapatalk

e sad zavisi ko posmatra dojenje bebe na javnom mestu

ako žena to vidi onda ili će da osudi što javno pokazuje sisu, ili će da se blago odobravajući osmehne kao uzvišeni majčinski čin,
ali muškarac obično to vidi kao seksualnu konotaciju pa odma merka kakva joj je sisa

onda se postavlja pitanje : ne dojiti na javnom mestu jer je nekulturno vaditi sistem mlečnih žlezda,
ili pak zbog izazivanja 'prljavih misli' kod muškaraca ?

Mali poljubac detetu u usta mnogim roditeljima je totalno primeren i ne vide u tome ništa do sušte roditeljske ljubavi. Drugima je odbojan, nastran i skandalozan.

Psiholozi vode suptilne ratove, lekari daju oprečne informacije o bakterijama, a mame i tate vode beskonačne forumske rasprave…

Meni je grozno kada roditelji decu ljube u usta, a tebi?

z6z-besarb.jpg

/copy/

Meni ovo ne liči na poljubac, čini mi se da je mali ušao u fazu grickanja tuđih delova tela i lica, te je lako moglo biti na fotografiji kako mami gricka i nos,te bi sad to bila tema.
Za ljubljenje dece u usta svakako nisam, bakterije i virusi i nekako, karijes i lošija dentalna higijena nikako. Ali ima i ta faza kod klinaca kad pokazuju želju da poljube roditelje u usta, faza bude i prođe. Ako i vidim da roditelji izađu klincu u susret i cmoknu se u usta nije to baš da se prenerazim i razmišljam o tragičnim posledicama.

mene licno bas briga dal neko doji al ja sam se sklanjala,nikad nisam dojila pred svima
cak sam se sklanjala i od svekrve u svojoj kuci...odem lepo u sobu i nahranim bebu i kraj(ne jer me sramota nego sam volela mir i tisinu dok to radim)
ne znam sta su sad odlepile zene da forsiraju to dojenje u javnosti
zapele ko sivonje
doji i cuti
nisi jedina koja je to radila i nisi ni poslednja ni prva itd
i cao
jbte bre napravise od dojenja citavu festu
ne znam odakle ta potreba da glume majke kraljice i pozrtvovane mucenice kao da im neko brani da doje jbt
koga bre briga,idi doji i cuti,kad sam mogla ja tako,mogu i druge
nikad nisam od toga pravila neku famu jbt
ne kapiram
jos kad im vidim one gole slike po fb kako se busaju kao ja dojim,ja lkraljica,oni mi ne daju,njima se gadi....alo bre...ko ti ne da? kome smeta? sta te bre briga?
zaludne hormonasice odlepile
ne znam sta je ljudima...ili su potpuno protiv dojenja i uzimaju inekcije za zaustavljanje mleka,sto je po meni isto idiotski, ili su otisle u drugu krajnost pa forsiraju celu pricu oko dojenja ko da je ne znam sta

- - - - - - - - - -

beba koja iskljucivo sisa i koja je mala i mleko joj je jedina hrana moze komotno da se doji negde gde je zavuceno
to nije odvratno ali je odvratna cinjenica da se zene tripuju da im neko brani da doje pa onda u inat vade sise na svakom koraku cak i kad je beba vec velika i ne mora da sisa na zahtev nego moze da jede kasicu npr

Ja nisam uspevala da se pokrijem, jer nije bilo izvodljivo, smetalo joj je, ali sam tražila neku zabit gde nema prolaznika, jurila uglove da se ništa ne vidi. I to je bila moja veeelika lična pobeda, jer pre toga mesecima nisam mogla da mrdnem od kuće jer moram u kratkom roku da se vratim, a dojenje van kuće nije dolazilo u obzir. I iskreno bez te kampanje koja jeste agresivna i koja je pre toga meni prvoj jako smetala, ne bih prelomila. Još sam imala muža koji mi visi nad glavom i priča nećeš valjda, nećeš valjda. :lol:
Sad mi to daleko, a bila sam baš u krizi što sam vezana, što su se destinacije svele na pola sata od stana, kad budem baš hrabra sat vremena, sve uz nervozu, uz viku, dreku i nervni slom kad recimo bljucne, pa moram da je presvlačim, jer tad nemam ni tih pola sata.
A uz to imala sam sve moguće probleme sa dojenjem, uz odbijanje flašice, hranjenje na kašičicu, reakcije na ad... Pa su mi opet te žene mnogo značile savetima, jer sam htela da flipnem od svega toga.

Tako da su sa mnom one svoju svrhu postigle i to i jeste njihova svrha, da pomognu gde ima problema. Tamo gde nema ili tamo gde dojenje nikog ne zanima verujem da deluju vrlo iritantno. I meni su bile, a sad sam im zahvalna za one gole sesi na fb i svemu ostalom. :lol:

e sad zavisi ko posmatra dojenje bebe na javnom mestu

ako žena to vidi onda ili će da osudi što javno pokazuje sisu, ili će da se blago odobravajući osmehne kao uzvišeni majčinski čin,
ali muškarac obično to vidi kao seksualnu konotaciju pa odma merka kakva joj je sisa

onda se postavlja pitanje : ne dojiti na javnom mestu jer je nekulturno vaditi sistem mlečnih žlezda,
ili pak zbog izazivanja 'prljavih misli' kod muškaraca ?

merkate dojke?
au brate mili

- - - - - - - - - -

Ja nisam uspevala da se pokrijem, jer nije bilo izvodljivo, smetalo joj je, ali sam tražila neku zabit gde nema prolaznika, jurila uglove da se ništa ne vidi. I to je bila moja veeelika lična pobeda, jer pre toga mesecima nisam mogla da mrdnem od kuće jer moram u kratkom roku da se vratim, a dojenje van kuće nije dolazilo u obzir. I iskreno bez te kampanje koja jeste agresivna i koja je pre toga meni prvoj jako smetala, ne bih prelomila. Još sam imala muža koji mi visi nad glavom i priča nećeš valjda, nećeš valjda. :lol:
Sad mi to daleko, a bila sam baš u krizi što sam vezana, što su se destinacije svele na pola sata od stana, kad budem baš hrabra sat vremena, sve uz nervozu, uz viku, dreku i nervni slom kad recimo bljucne, pa moram da je presvlačim, jer tad nemam ni tih pola sata.
A uz to imala sam sve moguće probleme sa dojenjem, uz odbijanje flašice, hranjenje na kašičicu, reakcije na ad... Pa su mi opet te žene mnogo značile savetima, jer sam htela da flipnem od svega toga.

Tako da su sa mnom one svoju svrhu postigle i to i jeste njihova svrha, da pomognu gde ima problema. Tamo gde nema ili tamo gde dojenje nikog ne zanima verujem da deluju vrlo iritantno. I meni su bile, a sad sam im zahvalna za one gole sesi na fb i svemu ostalom. :lol:

trebala si nas ovde da pitas pa bi ti rekle da uradis tako :lol:

Back