Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
Ruzno je kada neke majke na javnom mestu izvadi sisetinu i doji dete pred svima.....
![]()
mene licno bas briga dal neko doji al ja sam se sklanjala,nikad nisam dojila pred svima
cak sam se sklanjala i od svekrve u svojoj kuci...odem lepo u sobu i nahranim bebu i kraj(ne jer me sramota nego sam volela mir i tisinu dok to radim)
ne znam sta su sad odlepile zene da forsiraju to dojenje u javnosti
zapele ko sivonje
doji i cuti
nisi jedina koja je to radila i nisi ni poslednja ni prva itd
i cao
jbte bre napravise od dojenja citavu festu
ne znam odakle ta potreba da glume majke kraljice i pozrtvovane mucenice kao da im neko brani da doje jbt
koga bre briga,idi doji i cuti,kad sam mogla ja tako,mogu i druge
nikad nisam od toga pravila neku famu jbt
ne kapiram
jos kad im vidim one gole slike po fb kako se busaju kao ja dojim,ja lkraljica,oni mi ne daju,njima se gadi....alo bre...ko ti ne da? kome smeta? sta te bre briga?
zaludne hormonasice odlepile
ne znam sta je ljudima...ili su potpuno protiv dojenja i uzimaju inekcije za zaustavljanje mleka,sto je po meni isto idiotski, ili su otisle u drugu krajnost pa forsiraju celu pricu oko dojenja ko da je ne znam sta
- - - - - - - - - -
nije ruzno nego odvratno i nekulturno
- - - - - - - - - -
postoji flasica,ne mora sisa da se vadi
beba koja iskljucivo sisa i koja je mala i mleko joj je jedina hrana moze komotno da se doji negde gde je zavuceno
to nije odvratno ali je odvratna cinjenica da se zene tripuju da im neko brani da doje pa onda u inat vade sise na svakom koraku cak i kad je beba vec velika i ne mora da sisa na zahtev nego moze da jede kasicu npr