Poljski WC -misljenje zena i forumasa

gost 388309

Poznat
Poruka
7.764
Ocekujem jednu pravu kvalitetnu zensku a moze i musku diskusiju.

Sad kad ste se napokon ispucali, vreme je da popricamo o ozbiljnim temama. A znam zasto ste mahom isfrustrirani, polazim i od sebe. Niko nema poljski wc.

Zene, forumasi, zamislite da zivite na selu, kuca, dvoriste, pa drugo dvoriste, cvece, vutra :lol: tuje, ginko biloba, letnjikovac, mali raj..a nigde poljskog wc-a :sad2:

Ne postoji mesto na planeti koje vise ujedinjuje telo i duh coveka. To je mesto gde ste najblizi prirodi, jaci je osecaj i od plivanja, letenja..

Dok koristite usluge poljskog wc-a, UVEK kroz supljine u daskama pirka vetric, koji vam pomaze da ostanete maksimalno pribrani ponekad i u najtezim zivotnim iskusenjima, :malav: taj mir i vertic vam pomazu da se bas onako sto bi se reklo, otvorite, izbacite sve negativno iz sebe :heart:

Jedinstveno je mesto jer pruza najvecu mogucu bezbednost- sa svih strana mozete primetiti da li vam se neko priblizava, a u covekovoj prirodi je oduvek postojao strah od iznenadnih napada.

To je ujedno jedino mesto na planeti gde vas muve ne napadaju, imaju pametnijeg posla.

Dakle, evidentno je da je poljski wc najveci covekov prijatelj :zaljubljena:

Secam se te, ne tako daleke 1946-e godine, svi smo imali poljske wc- e
Ghelyon.gif

Pitanje za diskusiju:
-Da li ga imate?
-Da li cete ga ikad napraviti?
-Da li je za vas domacin covek onaj koji ga nema?

Ghelyon.gif

Poslednja izmena:
Имам.
У другом дворишту где је живина, оне њакеју по дворишту, а ми би не дај боже у пољском клозету да рецимо на дуже време нестане воде па се ВЦ-еи по купатилима не могу користити.

Имам.
У другом дворишту где је живина, оне њакеју по дворишту, а ми би не дај боже у пољском клозету да рецимо на дуже време нестане воде па се ВЦ-еи по купатилима не могу користити.

Pravim na prolece :D

ne znam i ne zelim da znam, pogotovo od ujutro :mrgreen:

:lol:

Sad kad ste se napokon ispucali, vreme je da popricamo o ozbiljnim temama. A znam zasto ste mahom isfrustrirani, polazim i od sebe. Niko nema poljski wc.

Zene, forumasi, zamislite da zivite na selu, kuca, dvoriste, pa drugo dvoriste, cvece, vutra :lol: tuje, ginko biloba, letnjikovac, mali raj..a nigde poljskog wc-a :sad2:

Ne postoji mesto na planeti koje vise ujedinjuje telo i duh coveka. To je mesto gde ste najblizi prirodi, jaci je osecaj i od plivanja, letenja..

Dok koristite usluge poljskog wc-a, UVEK kroz supljine u daskama pirka vetric, koji vam pomaze da ostanete maksimalno pribrani ponekad i u najtezim zivotnim iskusenjima, :malav: taj mir i vertic vam pomazu da se bas onako sto bi se reklo, otvorite, izbacite sve negativno iz sebe :heart:

Jedinstveno je mesto jer pruza najvecu mogucu bezbednost- sa svih strana mozete primetiti da li vam se neko priblizava, a u covekovoj prirodi je oduvek postojao strah od iznenadnih napada.

To je ujedno jedino mesto na planeti gde vas muve ne napadaju, imaju pametnijeg posla.

Secam se te, ne tako daleke 1946-e godine, svi smo imali poljske wc- e Pogledajte prilog 411264

Pitanje za diskusiju:
-Da li ga imate?

Pogledajte prilog 411264

Imam poljski vece na placu.Nasledili od prethodnog vlasnika:)Razmisljam da napravim jedan pozadi zgrade:lol::super:

Jedinstveno je mesto jer pruza najvecu mogucu bezbednost
- sa svih strana mozete primetiti da li vam se neko priblizava, a u covekovoj prirodi je oduvek postojao strah od iznenadnih napada.

Secam se te, ne tako daleke 1946-e godine, svi smo imali poljske wc- e Pogledajte prilog 411264

Pitanje za diskusiju:
-Da li ga imate?

Pogledajte prilog 411264

buraz to ti mislis najlakse je nekog skenjati na cucavcu zato kralj Milan nosio utoku na kenjazu i tako spasio glavu
dakle utoka,to ce ti drug becejac poznavalac potvrditi na svom primeru:hahaha:

Tacno, najbitniji su korisnici "poljaka", ako je lose drustvo nece valjati. Letos, dok sam bio u cetnicima, baskarili smo se u komforu zenskog toaleta, ono maksimum udobnosti za te uslove, cure su ga odrzavale kao da im je kod kuce, a ne u kasarni, i sve je bilo OK dok se neka muska stoka nije uneredila onako zivotinjski u njemu, da se nije moglo prici citavoj zgradi od smrada, nezamisliva grozota bi bila deliti "poljak" sa takvim tvorovima. :deda:

Back