Sanovnik
Buduća legenda
- Poruka
- 37.456
To ih ameri koriste protiv Nemacke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si više za Danke DeutschlandTo ih ameri koriste protiv Nemacke.
Ne znam, jedna mogućnost je da osiguraju da se Rajh ne digne, a druga je da su tu po pozivu nemačkog narodaKoliko vojnih baza imaju ameri u Nemačkoj, Italiji i Japanu? Kako i zašto?
Dobar crni humor: A konc. logori u Poljskoj su kako-tako očuvani, delimično i obnovljeni kao muzeji!Видим на јутубе да су Пољаци запалили и књигу реплику којом се гарантује сигурност Јеверја у Пољској ..
Bili su u Nemačkoj i nakon WW1 da OSIGURAJU da Nemačka NIKADA više neće moći da pokrene neki rat! Prema tome, nemoj da se čudiš ako opet budu gologuzi plivali preko Kanala!Ne znam, jedna mogućnost je da osiguraju da se Rajh ne digne, a druga je da su tu po pozivu nemačkog naroda
Drugarice, da li je ovo konačno znak da su braća Poljaci našli svoju dušu?аутроска тема
Погледах снимке са протеста ,о коме наши медији мало извештавају , протест поводом дана независности Пољске , оно што сам видела , она одлучност , бес , она енергија
која руши све пред собом ..чини ми се већ је виђено .Помислих , где сам то видела и сетим се да је то било на првенству у фудбалу пред референдума о одласку Британије из ЕУ ..
Видим снимке младих Пољака , како са презиром пале заставе ЕУ и Немачке уз поклич "Немачка је к.урва , нека гори "!
Помислих , није ово само због миграната , има ту још нешто ..Могуће да се пробудио тај дух Пољака и да је ОПАСАН за Запад , гооври чињеница да је само неколико сати након тога , након тих сцена Пољске која гори , дошло до састанка и осуде Лукашенка за употребу мигранта , тобоже употребу у циљу борбе против ЕУ ..
Да ли је Пољска може бити , не Британија како су многи мислили , кључна карта која може да сруши кулу ?
изгледа да је тако , ближе него икада ..
Нека гори тај пламен у Пољској , нека се пали , нека светли ...
ЖИВЕЛИ!
Ali su Poljacima ovih dana veći problem Švabe nego Putin!Komunica se razočarala.
Ovi što viču neka Njemačka gori isto viču za Rusiju.
Migranti dolaze sa ruske granice a ne njemačke.Ali su Poljacima ovih dana veći problem Švabe nego Putin!
OK! Pa zvala ih je Merkelica, a ne Putin.... Putin bi sve to najrađe poslao u sibirske ugljenokope!Migranti dolaze sa ruske granice a ne njemačke.
Padaj silo i nepravdoаутроска тема
Погледах снимке са протеста ,о коме наши медији мало извештавају , протест поводом дана независности Пољске , оно што сам видела , она одлучност , бес , она енергија
која руши све пред собом ..чини ми се већ је виђено .Помислих , где сам то видела и сетим се да је то било на првенству у фудбалу пред референдума о одласку Британије из ЕУ ..
Видим снимке младих Пољака , како са презиром пале заставе ЕУ и Немачке уз поклич "Немачка је к.урва , нека гори "!
Помислих , није ово само због миграната , има ту још нешто ..Могуће да се пробудио тај дух Пољака и да је ОПАСАН за Запад , гооври чињеница да је само неколико сати након тога , након тих сцена Пољске која гори , дошло до састанка и осуде Лукашенка за употребу мигранта , тобоже употребу у циљу борбе против ЕУ ..
Да ли је Пољска може бити , не Британија како су многи мислили , кључна карта која може да сруши кулу ?
изгледа да је тако , ближе него икада ..
Нека гори тај пламен у Пољској , нека се пали , нека светли ...
ЖИВЕЛИ!