Пољски револт:"Немачка нека гори"!

Ne znam, jedna mogućnost je da osiguraju da se Rajh ne digne, a druga je da su tu po pozivu nemačkog naroda
Bili su u Nemačkoj i nakon WW1 da OSIGURAJU da Nemačka NIKADA više neće moći da pokrene neki rat! Prema tome, nemoj da se čudiš ako opet budu gologuzi plivali preko Kanala! :zcepanje:
Da, svakako, Nemci pozvali amere da im grade vojne baze! Kao što su i Srbi pozvali Titove bandite oktobra 44-e!? :zcepanje:

аутроска тема

Погледах снимке са протеста ,о коме наши медији мало извештавају , протест поводом дана независности Пољске , оно што сам видела , она одлучност , бес , она енергија
која руши све пред собом ..чини ми се већ је виђено .Помислих , где сам то видела и сетим се да је то било на првенству у фудбалу пред референдума о одласку Британије из ЕУ ..

Видим снимке младих Пољака , како са презиром пале заставе ЕУ и Немачке уз поклич "Немачка је к.урва , нека гори "!

Помислих , није ово само због миграната , има ту још нешто ..Могуће да се пробудио тај дух Пољака и да је ОПАСАН за Запад , гооври чињеница да је само неколико сати након тога , након тих сцена Пољске која гори , дошло до састанка и осуде Лукашенка за употребу мигранта , тобоже употребу у циљу борбе против ЕУ ..

Да ли је Пољска може бити , не Британија како су многи мислили , кључна карта која може да сруши кулу ?

изгледа да је тако , ближе него икада ..

Нека гори тај пламен у Пољској , нека се пали , нека светли ...

ЖИВЕЛИ!
Drugarice, da li je ovo konačno znak da su braća Poljaci našli svoju dušu?

аутроска тема

Погледах снимке са протеста ,о коме наши медији мало извештавају , протест поводом дана независности Пољске , оно што сам видела , она одлучност , бес , она енергија
која руши све пред собом ..чини ми се већ је виђено .Помислих , где сам то видела и сетим се да је то било на првенству у фудбалу пред референдума о одласку Британије из ЕУ ..

Видим снимке младих Пољака , како са презиром пале заставе ЕУ и Немачке уз поклич "Немачка је к.урва , нека гори "!

Помислих , није ово само због миграната , има ту још нешто ..Могуће да се пробудио тај дух Пољака и да је ОПАСАН за Запад , гооври чињеница да је само неколико сати након тога , након тих сцена Пољске која гори , дошло до састанка и осуде Лукашенка за употребу мигранта , тобоже употребу у циљу борбе против ЕУ ..

Да ли је Пољска може бити , не Британија како су многи мислили , кључна карта која може да сруши кулу ?

изгледа да је тако , ближе него икада ..

Нека гори тај пламен у Пољској , нека се пали , нека светли ...

ЖИВЕЛИ!
Padaj silo i nepravdo
Narod ti je sudit zvan
Bješte od nas noćne tmine
Svanuo je i naš dan!

Back