Пољски револт:"Немачка нека гори"!

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
аутроска тема

Погледах снимке са протеста ,о коме наши медији мало извештавају , протест поводом дана независности Пољске , оно што сам видела , она одлучност , бес , она енергија
која руши све пред собом ..чини ми се већ је виђено .Помислих , где сам то видела и сетим се да је то било на првенству у фудбалу пред референдума о одласку Британије из ЕУ ..

Видим снимке младих Пољака , како са презиром пале заставе ЕУ и Немачке уз поклич "Немачка је к.урва , нека гори "!

Помислих , није ово само због миграната , има ту још нешто ..Могуће да се пробудио тај дух Пољака и да је ОПАСАН за Запад , гооври чињеница да је само неколико сати након тога , након тих сцена Пољске која гори , дошло до састанка и осуде Лукашенка за употребу мигранта , тобоже употребу у циљу борбе против ЕУ ..

Да ли је Пољска може бити , не Британија како су многи мислили , кључна карта која може да сруши кулу ?

изгледа да је тако , ближе него икада ..

Нека гори тај пламен у Пољској , нека се пали , нека светли ...

ЖИВЕЛИ!

Нажалост, Пољаци као и и толико пута кроз историју бити само оруђе Немаца и Британаца у њиховим напорима освајања Истока Европе...

То је истина , али ако повучемо паралелу између Британије пред референдум и Пољске данас , видимо потпуно , али потпуно идентичну енергију у народу..

Пољску данашњу лично не волим и мислим да их треба исписати из словена , али исто тако треба будити у њима тај бунт према Западу .

Лично верујм да постоје две Пољске ..

Видите , оно што ме изненадило јесте што нису палили заставе Белорусије и Русије , него Немачке и ЕУ ..Значи без обзира на сву пропаганду која се води ипак нису толико малоумни да мисле да им Лукашенко доводи мигранте .

аутроска тема

Погледах снимке са протеста ,о коме наши медији мало извештавају , протест поводом дана независности Пољске , оно што сам видела , она одлучност , бес , она енергија
која руши све пред собом ..чини ми се већ је виђено .Помислих , где сам то видела и сетим се да је то било на првенству у фудбалу пред референдума о одласку Британије из ЕУ ..

Видим снимке младих Пољака , како са презиром пале заставе ЕУ и Немачке уз поклич "Немачка је к.урва , нека гори "!

Помислих , није ово само због миграната , има ту још нешто ..Могуће да се пробудио тај дух Пољака и да је ОПАСАН за Запад , гооври чињеница да је само неколико сати након тога , након тих сцена Пољске која гори , дошло до састанка и осуде Лукашенка за употребу мигранта , тобоже употребу у циљу борбе против ЕУ ..

Да ли је Пољска може бити , не Британија како су многи мислили , кључна карта која може да сруши кулу ?

изгледа да је тако , ближе него икада ..

Нека гори тај пламен у Пољској , нека се пали , нека светли ...

ЖИВЕЛИ!
Pre tri godine sam sanjao rat u Poljskoj!

Пољска заиста постаје феномен преокрета и карта која ће да руши кулу од карата .

Оно што смо могли да видимо у Укрјаини ,а односило се на буђење вештачки инсталиране мржње према Русији и свему што је руско .Овај пут то видим у Пољској , просто невероватно , какав преокрет ..

Обрни - окрени, пољски народ ће опет да буде између чекића и наковања... С једне стране католички клер их гура против осталих Словена, Немци и Британци их поново гурају против источних суседа, а сад су ту и Амери који су их прво навукли да буду први купци америчког гаса који им ни након више година нису испоручили, али су им зато окупирали земљу са више десетина хиљада америчких војника...
То мало "десничара" који су као схватили у каквом проблему се налази Пољска неће променити судбину Пољске која ће поново бити жртвована за циљеве "западних савезника"... Иначе све ми се чини да су овог пута Пољаци највише зависни од Американаца и да све што се дешава у Пољској диригују газде преко Атлантика.

Обрни - окрени, пољски народ ће опет да буде између чекића и наковања... С једне стране католички клер их гура против осталих Словена, Немци и Британци их поново гурају против источних суседа, а сад су ту и Амери који су их прво навукли да буду први купци америчког гаса који им ни након више година нису испоручили, али су им зато окупирали земљу са више десетина хиљада америчких војника...
То мало "десничара" који су као схватили у каквом проблему се налази Пољска неће променити судбину Пољске која ће поново бити жртвована за циљеве "западних савезника"... Иначе све ми се чини да су овог пута Пољаци највише зависни од Американаца и да све што се дешава у Пољској диригују газде преко Атлантика.
Они су сами одабрали католички клер читав миленијум уназад. Још тада им је папа обећао куле и градове само ако преведу Русе у католике.
И тако, удари Словен на Словена за туђ интерес. То исто раде и Хрвати.
Подли запад се увек бојао уједињења Словена у једну огромну државу која би држала готово пола света.
Опробани систем, завади па владај савршено функционише.

Poslednja izmena:

Back