Пољски нож у леђа српском народу:" Там шли два брата :

Pa i ti mrzis Bec.

I da nije bilo 1914-1918 , vec bi nasao neki drugi razlog za mrznju. ;)
Одакле ти то? Напротив, био сам тамо и град је заиста фасцинантан, у много чему. Можда мислиш на Немце који су заиста, уз Турке, наши највећи уништитељи у историји. Ипак, прва асоцијација ми је велика немачка култура, па тек онда њихови злочини према нама.

A daj pa i vi uzimate teme drugarice komunistkinje za ozbiljno. Secam se kad je u onoj temi kako su vojnici Crvene Armije silovali branila silovatelje. Cuti da, pogotovo zena, opravdava silovanje je toliko gnusno i degutantno. Kad siluju braca Rusi to je nezno i s ljubavlju, ali kad to rade drugi njoj je zlocin bez presedana. Evo sada i zle poljske ustase vekovni neprijatelji srpskog naroda 🙄 Da nije tih Poljaka i krilatih husara Bec bi pao a i cela Evropa i bili bi jos duze u orijentalnom smrdezu nego sto smo bili. Isto tako, ako neko realno sagledava situaciju ne znaci da je rusofob.
TO nije žena TO je smrdljivi bot.

ауторкса тема

Готово неприметно или је намерно занемарено посве ССовско марширање Пољских трупа КФОР и стајање на страну Шиптарских терориста на Јарињу.

Док сам гледала како Пољски војници КФОРА поносно патролирају са својим Америчким колегама , како поздрављају припаднике РОСУ и како на посве подругљив начин посматрају голоруку српски народ , готово са презиром ..Као јаничари , како да им се испунила животна жеља да буду у истој војној бригади са Америкацима . без обзира што никада нисмо имали било какав сукоб са њима , они су спремни да ЗАПУЦАЈУ по српском народу ..

Без и мало размиљшања и то горди ..Просто та слика коју сам видела на Јарињу ми не излази из главе , као да сам се телпетовала у време другог светског рата и као да гледам припаднике СС дивизије који пролазе , онако стилистички одевени и поносни а при томе газе неке мале људе чију су земљу ОКУПИРАЛИ .

Да ли је могуће да поново гледамо исто .Наравно сетих се оне руске песме Там шли два брата која управо говори о том Пољском издајничком менталитету , да су спремни ни од куда да се створе и запуцају на руски народ..

Ово треба добро запамтити и уписати у књиге историје . ово понашање Пољака кукавчки и поданички

Ne treba kriviti druge za izgubljeno kosovo vec slabosti Srba i njihovu izdajnicku vlast.
:D

Back